A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

A mérleg - Anya lefogy! Blog 5. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Különböző típusú embereket (fogyókúrázókat) ismerek. Van, aki hetekig messziről kerüli a mérleget, és van aki állandóan fel-le ugrál róla, így szerez inspirációt… Én sajnos az utóbbiba tartozom, de ahelyett, hogy inspirálódnék, inkább elmegy tőle a kedvem.

07.14.

Na pont ezért döntöttem úgy, hogy ezúttal okosan, és megfontoltan fogyózom, nem méregetem magam.

IdealBody®Azt mondjuk gyorsan elmondom, hogy mióta tart az IdealBody®-m sokkal könnyebbnek érzem magam, és ha bár kilókban nem nagyon mutatkozik eredmény (na, ne legyek már az elején ilyen pesszimista) akkor is tény: hogy a hasam látványosan lejjebb ment. Pedig az nem egy könnyű ügy, szülés után. A hasam tájéka a legkényesebb pontom, és a legnagyobb depresszió forrásom is volt, de tény: egy gyerek kihordása után az izmos hasfalnak búcsút kell mondani egy időre, igaz, ezt nem bántam, hiszen helyette van egy kékszemű édes babám. De azért néha, amikor az ember tükörbe néz nehéz visszamosolyogni…

… és nem várt eredmény! Lement három kiló! Az a fránya mérleg is tud kedves lenni, ha akar. Most kell nagyon koncentrálnom, hogy ne essek át a ló másik felére és ne rohanjak le egyből a sarki cukrászdába sütiért! (Nem könnyű, de kitartok!)

Azt hiszem, soha életemben nem volt még ilyen könnyű dolgom diétával. Valahogy az a helyzet, hogy teljesen rutinná vált számomra ez a 30 napos Program.

Fontossági sorrendet írtam össze magamnak, hiszen egyébként is őrült listázó vagyok, szeretem rendszerezni a dolgokat! Szóval a lista:

Mitől kell még megszabadulnom az étrendemben

  • IdealBody®tészta - ehelyett könnyen találni mást, például durum tésztát
  • krumpli - ez nehéz ügy lesz, mert imádom
  • rostos üdítő - többségüknél sajnos nagyon magas a cukor tartalom, citromos vízre cserélni!
  • krémsajt reggelihez - ezer kalória, mennie kell – helyette jöhet túró, vagy valamilyen zsírszegény megoldás
  • fehér kenyér - ebből már csak nagyon ritkán fogyasztok, de azért ide írom, hogy pipálhassak
  • cukor - a reggeli kávémba és a teámba szoktam tenni, utána nézek, hogy hol kapható a környéken barna cukor, vagy valami (nem szintetikus) édesítő

Hát itt tartok most. Három kiló mínusz! Hajrá!

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm