A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

A szerelem csak növekedik

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Karcsi nagy diétájának 11. napja. 

Budapest, 06.11

Hmmm, mégsem vagyok profi sandítgató, mert Zita ma megsúgta, hogy Karcsi kétszer is megfogta a kezét a mozi alatt... és ma este is találkoznak, filmek csereberélése ürügyén. Majd kiugrottam a bőrömből, olyan régen szeretnénk már Zita meg Karcsi mellett is párt látni, és lám, két legyet egy csapásra... eddig álmunkban sem jutott volna eszünkbe, mert ugye nem nagyon állhatták egymást, de a közös turmixélmény összekovácsolta őket. És mi tagadás, azért Zita rengeteget változott a diéta hatására. Ducin is nagyon gusztusos kis nő volt, de most, jó pár kilótól megszabadulva egyszerűen ragyog. Az öltözködése is megváltozott, miniszoknyák, magassarkúk, csinos kis blúzok... süt belőle a nőiesség és a szépség.

Ha lefogy az ember, annyi minden megváltozik: addig valahogy nincs annyira kedve az embernek magát szépítgetni, hiszen a legnagyobb szépítés a fogyás lenne, ha az nincs meg, akkor nem is fektetünk úgy hangsúlyt a többire. Zitának nemcsak az alakja és az öltözködése lett más, de előkerültek az ékszerei, új, szuper frizura, gyönyörű manikűr, egyenes, magabiztos testtartás is dukál az új alakjához. Pedig még nem elégedett magával, 7-8 kg-t még le akar adni, vacsorára szorgalmasan kortyolgatja a turmixokat, és hogy begyorsítsa kicsit, jövő héten belevág a 30 napos programba is, amire előre készül, összeállítja az étrendjét és előre elkészíti-lefagyasztja, amit lehet.

Karcsi épp akkor hívott, amikor Zita nálam volt, elújságolni, hogy újabb 40 dkg ment le, 96.6 kg-t mért ma reggel, és hogy elmennék-e vele egy új inget venni estére. Nem mondta, miért és miért nem Zitát kéri, de persze jól tudtam... Amikor letettem a telefont, szinte megijedtem Zita arcától, olyan piros volt, azt hittem, valami vérnyomásprobléma, aggódva kérdeztem, mi a baj. Zavartan hűtögette kezével az arcát és nevetve közölte, hogy Karcsi hangja kihallatszott a telefonból.... Elpirult a drágám:) Jaj, de szép is a szerelem!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm