A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Akkor jöhet a koplalás! - Péter blogja 3. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Gondoltam, ezzel nem kell bíbelődni, csak túl kell élni. Egy informatikus számára ez már annyit tesz, mint szerepelni a főnöke által kedvelt Survivor műsorban. Bele is éltem magam a főszerepbe és minden napra egy új epizódként tekintettem.

Valószínűleg ezt a tömegközlekedési eszközökön is észrevették rajtam, hiszen pár nap után már átadták a helyet „rosszul van? üljön le!” mondatok között. A szemem karikás volt és szédelegtem jobbra-balra. Pár évvel ezelőtt szombat hajnalban a koleszba visszatalálva ugyanezt büszkén tettem, de most nem volt olyan mókás, hiszen éheztem.

##AS1##

Sajnos ennek olyan hátulütője is volt, hogy minden mezei náthát elkaptam és rövidesen vírusos influenzákat fabrikáltam belőlük. Ekkor lett szorosabb kapcsolatom a háziorvosommal.

##AD1##

A legyengültség és a betegeskedés nyilvánvalóan nem volt elég, mert be is depiztem rendesen. Már nem csak nem láttam végét ennek az időszaknak, de tulajdonképpen nem is akartam, viszont egyre inkább szimpatizáltam a különféle halálnemekkel.

Végül leadtam 8 kg-ot, de egyszerűen arra nem volt energiám, hogy éljenezzek. Bármit megtettem volna anyám sütiéért, vagy egy tál pörköltért, de igazából már csak egy falat kenyér is jól jött volna. Ennek megfelelően, amint lejárt a kúrám időtartama már hívtam is anyát egy húslevesért és utána visszaálltam a normális étkezésre.

Jött is a meglepetés egy pillanat alatt, ugyanis az önsanyargatással leadott 8 kg-t egy hét szorgos étkezéssel vissza is szedtem. Egyszóval csalódással, sok rosszulléttel, betegséggel és depresszióval járt ez a módszer.

Újra a start vonalon voltam, de még nem adtam fel, így új módszert kerestem.

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm