A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Akkor töltsük tele! - Péter blogja, 7. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Már eleve bizalmatlanul vágtam neki az IdealBody®-nak, hiszen tapasztalatom jócskán volt. Mikor felmentem a weboldalra, láttam, hogy kérhetek szakértői tanácsot.

Úgy voltam vele, hogy egyrészt máshol ilyet nem kaptam, illetve mielőtt befizetném magam egy komplett programra már eleve jó lehetőség, hogy felmérjem a terepet, egészségügyileg mennyire komoly a dolog.

Személyesen mentem el a tanácsadásra, amit nagyon nem bántam meg, mert ugyan beszélgetni skype-on is lehetett volna, amit fel is ajánlottak, de úgy nem állhattam volna rá az Inbody készülékre. Márpedig itt, a kapott eredményeim kiértékelésekor már tudtam, hogy jó helyen vagyok.

Díjmentes tanácsadás
  • Díjmentesen hívható telefonos tanácsadó
    szolgáltatásunk (H-P 08:30-17:00-ig)
  • Kérdezd szakértőinket online!
    48 órán belül válaszolunk.
061 451 0294

Ha nem láttál még ilyet, akkor úgy képzeld el, mint egy nagy mérlegszerű szerkentyűt, amire rá kell állni és kinyomtatja az eredményeidet. A kiértékeléséhez már szakértő kell, de nagyon sok dolgot kimutat. A teljesség igénye nélkül pl. hol van a szervezetedben izom, zsír, hol több, hol kevesebb a neked optimálisnál és mennyivel. Ha fogynod kell, megmutatja, mennyit tudsz egyáltalán fogyni zsírból úgy, hogy az izomállapotod rovására ne menjen, illetve azt kell-e növelned a fogyókúrád mellett és milyen ütemben. Mutatja a benned lévő víz, ásványi anyagok, fehérje mennyiségét is és ezekhez is az értéket, ami neked optimális lenne. Azt is, hogy a hasi zsír hány százaléka a látható, külső, hány a belső zsigeri, és még egy rakat dolgot, amitől én egyből belelkesültem egészen addig míg le nem estek számomra olyan értékeim, mint pl. hasi zsír és izomállapot.

No, de ezért fogtam bele az IdealBody®-ba. Hogy milyen volt a turmix ivás? Mesélek.

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm