A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Csak egy kis lendület

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Itt álltam tehát korábbi csalódásaimmal, mégis valahogy kicsit örömmel, hogy ismét találtam valami főétkezéseket helyettesítő diétát.

Többször felmentem az IdealBody® weboldalra, ahol mindig felugrott a csetelési lehetőségre buzdító ablak. Egyik alkalommal éltem is vele és megkérdeztem, mennyi időre lenne szükségem, hogy 12 kg-tól szabadulhassak.

Nagyon kedvesen leírták nekem, hogy átlagosan 3-8 kg-ot lehet lefogyni egy 30 napos, étkezéssel kombinált programmal, így kb. háromra lesz szükségem, de ezeket folytatólagosan meg fogom tudni csinálni.

Mielőtt belevágtam volna az elsőbe, részt vettem egy személyes tanácsadáson. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. Szakértelemmel és empatikusan, kedvesen álltak hozzám és pontosan kiszámították értékeimet, ami a zsírszövet, izomállapot, ásványi anyagok és vízháztartásomat illeti.

Abszolút pozitív élmény volt és egyben egy ugródeszka is, amiről örömmel vettem lendületet első diétás időszakomhoz.

----------------------------------------------------------------------

 

Hívj minket Te is bátran, vagy írj a Tanácsadás fülre kattintva, esetleg cseten! Bármiben szívesen segítünk és direkt a személyedre is szabjuk a diétád, hogy az minél eredményesebb és közben jólesőbb is legyen!

Nincs miért várni a jobb, fittebb közérzetre, egészségesebb életre és a vonzóbb külsőre!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm