A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Csak egy nyelés az egész! - Péter blogja 5. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ekkor találtam rá egy fogyókúrás kapszulára, amiről a weblapon hosszabb-rövidebb ódákat lehetett olvasni. Vessetek meg érte, de én már ezek olvasásától néha úgy érzem, zsírt égetek. Meg is rendeltem a terméket és el is kezdtem szedni.

Kényelmes volt és persze mellette –hiszen már rutinos vagyok- nem ettem szénhidrát bombákat és a vacsoráim is jobbára kimerültek egy-egy joghurtban, túróban.

Ment is ez így egy darabig, és még le is adtam egy hónap alatt 2 kg-ot, de akármilyen kényelmes is ez a módszer, egyrészt míg elértem volna a kívánt súlycsökkenést, addigra hozzá szokott volna a szervezetem és már talán nem is tudtam volna megtartani a súlyomat e nélkül, másrészről idáig el se jutottam, mert a gatyám is ráment a költségekre.

Eléggé lehangolódtam és úgy éreztem, ez nekem már nem fog összejönni.

Vagy mégis?

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm