A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Egy csók és egy kis diéta végi pánik

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Karcsi diétájának 12. napja.

Budapest, 06.12

Jó, hát amikor a kíváncsiságot osztották, biztos kétszer álltam sorba („többször! Többször!” - hallom fejemben a férjem hangját), de nem tehetek róla, egyszerűen nem bírok addig megnyugodni, amíg tudomást nem szerzek a legújabb fejleményekről. Pláne, ha az a fejlemény szerelmi ügyben történik. És még plánébbül, ha a legjobb barátainkkal.

Úgyhogy reggel elkeseredve konstatáltam, hogy Bencének sikerült fél 6-kor kelnie ergo engem is ébresztenie, és ilyenkor ugyebár mégsem illik telefonálni... vagy de? Mit tagadjam, rendre csak a készülék körül kórincáltam, percenként lesve rajta (is) az órát. Férjuram eleinte nem is értette, mi bajom, majd egy „ja! Zita!”-morranással odaugrott és rövidre zárva a dolgot, zsebre vágta a mobilomat. (De ő járt rosszul, mert félútról vissza kellett vágtatnia, mikor is még egy nyomatékos figyelmeztetésként, hogy eszembe ne jusson zaklatni Zitust, felhívott volna, de saját magánál csörögtem. Hehe, ugye, ugye, hagyni kell az asszonykát az ő telójával és kíváncsiságával egyetemben).

Ám mégsem Zitától tudtam meg elsőként a történteket, hanem Karcsitól, aki kisvártatva a hitvesi bumeráng után betoppant, hogy hadd mérje már meg magát nálunk, mert az ő mérlege megadta magát. (Ahán! Szóval telefonálni nem illik, méredzkedni igen!) Már a diadalüvöltésből tudtam, hogy megint fogyott, de aztán számszerűen is közölte, miszerint 96.2 kg, ami újabb 40 deka veszteség.

Voltam annyira hős, és nem rohantam le a kérdéseimmel addig, amíg elő nem adta sirámait, hogy már csak három nap van hátra, és bár rengeteget fogyott, még mindig van mit leadni, és jajistenem, mi lesz vele, ha nem lesz már IdealBody®, ő bele is vág egy újabb körbe azonmód, a 15. napon.

Intettem, hogy a szervezetnek pihenő kell, majd egy bravúros „de majd Zita meggyőz” fordulattal rögtön át is vezettem a témát. Hümmögött, mosolygott, zavarba jött, de nem annyira, hogy ne szereljen le, hárítsa a kérdéseimet és meneküljön el előlük még az udvariasság látszatát se keltve. Ezek a pasik! Úgyhogy nem volt mit tenni, felhívtam Zitát, aki a kezdeti felébresztettél-nyafogás után készségesen minden részletet elmesélt, éééés... bizony! Az első csókét is! Istenem, olyan boldog vagyok, mintha csak velem történne....

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm