A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Eljött az én időm! - Péter blogja, 9. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Jöhettek a finom turmixok és a gusztusos ebédek is. Persze nem összevissza, hanem reggelire és vacsorára ittam a turmixot, ebédre pedig maximum 600 kcal tartalmú ételeket ettem.

Egy pillanatra se hagytak engem magamra, ugyanis kaptam recepteket és megfelelő útmutatást az ebédekhez. Másról pedig nem kellett gondoskodnom, hiszen ezt megtette helyettem az IdealBody® turmixpor.

Egy alkalommal  úgy döntöttem, felhagyok a férfias egómmal és epres, meggyes, valamint vaníliás turmixport veszek. Korábban ugye azért nem akartam, nehogy szívassanak a melóban a rózsaszín ital miatt, de arra jutottam, a shakeremet beborítom Warcraft dizájnra és onnantól ki a fenét érdekel a pia színe. Hát elmondanám, hogy onnantól mindig epres turmixot ittam. Mindegyik nagyon ízlett, de az epresnek egyszerűen rabul ejtett az íze.

A hétköznapjaim a megszokott ütemben zajlottak, mindenre volt energiám, nem éheztem és kifejezetten jól esett a diéta. Aztán egy hét múlva egyszer csak…

Hoppá! Lecsúszott rólam két kg. Na, de mi jött ezután?

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm