A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Ez is elérkezett: már csak pár kiló az álomsúlyig! - Anya lefogy! Blog 12. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ez az! Megcsináltam! Elértem a Zita-súlyomat! Merthogy van induló súly, álomsúly, valamint közvetlen előtte a Zita-súly. 

02.04.

Ez a kifejezés akkor vonult be és kapott írásos helyet is a Nagy Családi Szótárban (évek óta szerkesztjük, folyamatosan bővítve új, közös szóalkotásainkkal), amikor Zita barátnőm először értesült a diétámról, és kijelentette, hogy nincs az az isten, amiért ő feladná az esti falatozását. Férjemmel csak egymásra néztünk, és mindketten tudtuk, mi lesz a forgatókönyv. Az, ami mindig lenni szokott:

IdealBody®Hőzöngés a szerinte legújabb-agyszüleményem miatt.
Makacs elzárkózás attól, hogy ő is megpróbálja.
Galád kísérletek arra, hogy engem is eltántorítson (élénken emlékszünk még a szülésvideókra, amelyekkel gyerekvállalási tervünk bejelentése után lepett meg bennünket).
Megbékélés, baráti asszisztálás a célokhoz.
Az eredmények elirigylése.
Csatlakozás a projecthez.

Jó, igen, Zita nehéz eset, de a mi nehéz esetünk, mi így szeretjük. Aznap este a férjem megkérdezte, szerintem hány kiló leadása után szerelkezik fel ő is a turmixokkal. És ím,  meg is született a Zita-súly fogalma, amit úgy 5-6 kilóval az álomsúly előttire saccoltunk. Helyesen! Az én szívbéli barátném a kezdeti piszkálódások után lelkes támogatója lett a turmixprojectnek, nem győzte dicsérni karcsúsodó alakomat, és egyre többet mondogatta, hogy neki is meg kéne próbálnia, csak hát ő úgyse bírná.    

A múlt hétvégi pótszilveszterre felvett „kis feketém” azonban áttörte a gátat, Zitus ámuldozott, hogy milyen csinos vagyok, és azonmód letette a nagyesküt, hogy ő is belevág a diétába. Tartotta is a szavát, és ennyit arról, hogy ő mennyire nem bírná szilárd esti lakoma nélkül: két nap turmixvacsora után vérszemet kapott, és harmadik nap már áttért az intenzív kúrára. Úristen! Szörnyet neveltem! Persze jó értelemben: lelkes jelentése szerint egy hét alatt már négy kilótól szabadult meg, a kúra után áttér a 30 napos Programra, így legalább diétázhatunk együtt, megbeszélhetjük a tapasztalatokat, recepteket cserélhetünk, biztathatjuk egymást. De jó lesz!

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm