A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Gyere, nézd meg, milyen kincses térkép vagy Te!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Sokan teszitek fel azt a kérdést, hogy az IdealBody® turmixai mellett nem is kell mozogni, úgyis hatásos a fogyókúra?

Nos, a fogyókúra az IdealBody® bármely programját végigcsinálva egészen biztosan hatásos mozgás nélkül is. A testmozgást azonban nem helyettesíti semmi, számos pozitív egészségügyi hatása van, ezért mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy sportoljon, ha a súlyfeleslege ebben nem akadályozza, és az ízületeit nem terheli túlságosan. A terhelést azonban érdemes fokozatosan növelni: ha eddig annyi volt a mozgásod, hogy az autóból beültél az irodai gurulós székbe, akkor érdemes előbb azzal kezdeni, hogy a lift helyett ezentúl a lépcsőt használod, és esténként beiktatsz 20 perc tempós sétát.

Ahhoz, hogy ismerd szervezeted zsír-izom összetételét, érdemes eljönnöd hozzánk egy program kezdő személyes tanácsadásra, ahol igénybe veheted Inbody 720 készülékünket, mellyel többek között ezt is fel tudjuk térképezni.

Nincs más dolgod, mint ráállni a készülékre, amely pár perc után kinyomtatja az eredményeidet. Az eredményed kiértékeléséhez pedig nálunk megkapod a szakértői támogatást.

Negyed órán belül tudni fogjuk, mennyi ásványi anyagot, fehérjét, vizet tartalmaz szervezeted és ez milyen arányban van az optimálishoz képest. Tudni fogjuk, milyen az izomállapotod, hogy mit és milyen ütemben lenne érdemes fejlesztened magadon, vagy éppen nincs más dolgod, mint karbantartani.

Ismerni fogjuk azt is, mennyi zsír rakódott le benned és első sorban mely területeken, különös tekintettel a hasi zsírra, ahol nem mindegy, hogy azok a testen arányosan felhalmozódott zsírpárnák vagy a has tájékán, a szerveket körülvevő ún. zsigeri zsírok-e. Ez utóbbi elhízás típus a szív- és érrendszeri betegségekben rizikófaktort jelent.

Összességében egy átfogó (tér)képünk lesz a fizikai állapotodról ahhoz, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb IdealBody® programot és a fogyókúrád közben is igényed szerint tanácsokkal láthassunk el.

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm