A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Hátra is lehet dőlni - Péter blogja 11. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Az egész, összesen 3x30 napos programom alatt a legtutibb érzés az volt, hogy négy kanállal a shake-erembe tettem, hozzá három dl tej, pár laza mixer mozdulat és a gépem mellett a kezemben volt már az étel.

Hogy én hogy utálok a kajákkal vesződni, azt el nem tudom mondani! Ennél már csak késsel-villával enni durvább, ahelyett, hogy nyomom a klaviatúrát ezerrel.

Ez a gond is ki lett pipálva. Már éppen azon agyaltam, hogy turmix port a kívánt súlyleadás után is tartok majd itthon pont ezért, mert gyors, praktikus (amúgy utazáshoz is király lehet) és fincsi, mikor egyik este átjöttek a haverok.

A szokásos game partit tartottuk volna sörben úszva, a csipszet a kanapéba passzírozva (ok, mostanában én vizet iszom ilyenkor is), mikor az egyik srác kiakadt, hogy baromira elhízott az utóbbi időben és a szokásosnál is jobban kerülik a nők.

Nem mondtam neki, hogy a húgom a pocakosakra bukik, inkább kimentem a konyhába és készítettem egy turmixot. Bevittem és kértem, igya meg. Elmeséltem, hogy én ettől fogytam le, ő meg csak pislogott és kérdezte, holnap is ihatna-e itt nálam egy pohárral. 

És ezzel kezdetét vette valami egészen új…

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm