A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Induljon a banzáj!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Bele is vágtam az első 30 napba. Már az elején szeretném leszögezni: egy pillanatig se voltam éhes, sőt! mivel valamennyi turmixnak különlegesen üdítő, gyümölcsös vagy egyéb nasihoz hasonló finom íze van, nem kívántam rágcsálni se semmit.

A diéta nem csak finom volt, de lemondások nélküli is. A turmixok elkészítése pár mozdulat, azaz kb. 3 perc volt. Gyakorló háziasszonyként, anyukaként elég menőnek tartottam, hogy reggelim és vacsorám, illetve az első három napon az ebédem elkészítése is maximum 3 percet vett igénybe.

A harmadik naptól ebédeltem is. Ezek könnyű ételek voltak. Mivel nagyon nem volt időm még magamnak külön főzőcskézni is, jellemző módon kisütöttem egy húst és köretnek összekevertem zabot joghurttal és gyümölcs darabokkal. Ez az én szájízem volt csak, de minden IdealBody® programot végzőnek ingyenesen küldenek Mintaétrend füzetet receptekkel és aki speciális étrendet igényelne, annak személyes konzultáció keretén belül azt is biztosítanak.

Már az első hét után leadtam 1,5 kg-ot. Nagyon boldog lettem!

A többi is ugyanolyan eredményes lett?

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm