A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Kerül, amibe kerül, lefogyok – és nem kerül sokba! - Anya lefogy! Blog 15. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Férjurammal már házasságunk kezdete óta részletesen írjuk kiadásainkat. A Család Precízének eme kukacoskodása most is jól jött, ugyanis így pontosan össze tudtuk hasonlítani a „reformkor” és az azelőtti bevásárlások költségeit.

04.09.

Végignézve fogyókúrás ámokfutásaimat, a szokásos hibák mindegyikét elkövettem. (Naná, tudok én, ha csinálunk valamit, hát csináljuk rendesen).

IdealBody®1. Nem választottam szakszerű diétát, minek is, a fájós fogammal fordulhatok a szomszéd nénihez...
2. Azonnal el akartam érni az álomsúlyt – lehetőleg úgy tegnapra
Mindezt a legkisebb erőfeszítéssel – egészen pontosan nullával
3. Nem szándékoztam érte kilépni a komfortzónámból – köszönöm, jó kis zónácska ez, lehet benne tespedni, bármennyit és bármit enni
4. A lehető legprofibb teljesítményt azonban a kifogások keresésében nyújtottam.
5. Voltak Nagy Kifogások és Kis Kifogások. Az előbbiekről ordított, hogy azok (tehát szépen bedugtam a fülem), a klasszikus „majd holnap”-ok, a „genetikusan is ilyen vagyok”-ok, a „nincs időm edzeni”-k és társaik. Ám a Kis Kifogások eleinte úgy tűnnek, mintha valós indokok lennének, hiszen valóban nehéz fogyózni ünnepek alatt, külön főzni a család többi részének, vagy pénztárcánk is határt szabhat fogyókúrás törekvéseinknek. Most azonban, hogy életemben először igazán, tehát hatékonyan diétázom már jó ideje, sorra látom be mindről, hogy bizony, ezek is csak kifogások voltak.

Az egyik ilyet, az „egészséges életmódra nincs pénzem” címűt barátainktól is gyakran hallom, akik reformételeinket kóstolva ámuldoznak, milyen finom, majd azon sopánkodnak, hogy jaj, mennyit költhetünk.

Férjurammal már házasságunk kezdete óta részletesen írjuk kiadásainkat. (Szerintem túlságosan is részletesen, a legutolsó nyalókát is feltüntetve, de mióta az erről szóló vitáinkat nemes egyszerűséggel úgy oldottam meg, hogy a nyakába varrtam az egész naplóvezetést, nem szólhatok semmit).

A Család Precízének eme kukacoskodása most is jól jött (na jó, mindig, de bolond lennék ezt bevallani), ugyanis így pontosan össze tudtuk hasonlítani a „reformkor” és az azelőtti bevásárlások költségeit. Hát persze, hogy az egészséges étkezés javára billent a mérleg! Valóban drágább a bio- és reformételek egy része, ám ha azt nézzük, hogy bizony, kikerült a költségvetésből a sok chips, édesség, készétel, már egészen másképp fest a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy pl. teljes kiőrlésű kenyérből kevesebbet fogyaszt az ember, mint a fehérből, vagy épp ilyen az is, ha turmixot iszok ebédre egy gyorséttermi üres kalóriákkal teli ételnek nevezett helyett.

Lelkes lobogtatva sopánkodó barátaink orra alá dörgöltem hát a kimutatást, és úgy örülök, mert meg is lett az eredménye: két ismerős házaspár is eldöntötte, hogy megkezdi az áttérést, Karcsi, férjem legjobb barátja pedig -akit nem hiába ruháztunk fel a Fukari „becenévvel”- kifejezetten az intenzív IdealBody®-t próbálja ki, miután belátta, a kúra árából nem jönne ki kétheti étkezése. Izgalmas lesz végigkövetni, egy férfi hogyan fogy majd a két hét alatt, hisz nekik persze ez is könnyebben megy. Zita is gyönyörűen alakul hétről hétre, és ismét lesz egy turmixos társam – úgy látszik, fertőzök :)  

Érdekel Karcsi diétája is?

A pasik szerencsésebbek, mert a fogyás nekik valamiért gyorsabban megy, mint nekünk nőknek. De vajon egy 14 napos Programot könnyebben viselnek, mint egy náthát? Most  ezt is megtudhatod!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm