A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Kétségek közt sok tapasztalattal

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Láttam, hogy az IdealBody®-s turmixok minden elvárásomnak megfelelnek. Nem egy tabletta, hanem egy komplett étrend. Ha minden igaz, nem leszek éhes és mivel megfelelő mennyiségű és összetételű tápanyagot viszek a szervezetemben, az egészségemmel se lesz gond.

Ami ez elkészítést illeti, nos, azzal se kell bíbelődni. Csak 4 kanál por és 3 dl tej összerázva a shakerben és már ihatom is.

Ok. Elméletben megy ez már nekem. –gondoltam, de az erős, meggyőző elhatározás még kicsit hiányzott. Eszembe jutottak korábbi próbálkozásaim a koplalással, csodabogyókkal, zsírégető ételekkel, amiket házhoz szállíttattam.

Az összes közül talán a koplalás volt a legrosszabb. Éheztem és ájuldoztam. Nagyon megsínylettem azt az időszakot, mert a betegszabik miatt sokszor kiestem a munkából is. Ez még a Kislányom előtt volt. Aztán a koplalás végeztével éjszakánként rárontottam a hűtőre. Nem tudom, igazából miért éreztem úgy, hogy akkor senki se látja. Az eredmény drámai volt. Kutyául szenvedtem és ráadásul hiába, mert tized annyi idő alatt visszahíztam a leadott kilókat.

Akkor válasszak valami fogyókúrás szert?

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm