A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Kísértés - Anya lefogy! Blog 4. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Van az úgy, hogy az embert megkísértik dolgok. Valószínűleg ez az akaraterő próbája, és ha kiállod, akkor már-már diadal.

Budapest, 07.07.

IdealBody®Nagyon fontos, hogy tudatosítsam magamban, hogy miért akarok lefogyni. Persze nem állítom, hogy ettől még nem fogok megkívánni egy krémes fánkot, de talán nincs is ezzel baj.

Jó, ha az ember lánya tisztában van vele, hogy milyen génekkel érkezik. Az én anyai és apai oldalamon is bőven van az érrendszeri megbetegedésekből. Anyukámnak és apukámnak is magas a vérnyomása, sőt elmondhatom, hogy én sem élek teljesen stresszmentes életet, tehát erre mindenképpen figyelnem kell.

Sajnos az is jellemző, hogy a családom nőtagjai elég nagy súlyfelesleggel rendelkeznek, anyukám nagyjából azóta jo-józik mióta az eszemet tudom. Rengeteg diétát próbált ki, talán a leg hajmeresztőbb a tojásdiéta volt, amikor egy hétig csak kávét lehetett inni és tojást enni. Őrület, nem? Hát én ilyenbe biztos, hogy nem mennék bele, főleg akkor, ha van más megoldás.

IdealBody®Egyszóval a legfontosabb, hogy összerázzam magam egy kicsit, mert ahogy múlnak az évek észrevétlenül felszedtem egy-egy kilót. A szülés után pedig rajtam maradt plusz öt. Bárhogy is számolom ez közel húsz kiló többlet, mire elérem az ötven éves kort. Ijesztő ez a szám, ugye?

Ebben a megvilágításban mindjárt más hangsúlyt kap a duplakrémes fánk, és már nem is érzem annyira kísértésnek a dolgot. Nagyon fontos, hogy mindig tudatosítsam magamban, hogy az egészet magamért csinálom.

Ugyanakkor nem hiszem, hogy időnként ne lehetne egy kicsit kísértésbe esni. Persze nem mindjárt a diéta elején, hiszen egyelőre szeretnék magamnak is eredményeket felmutatni!

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm