A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Látványos változás és boldogság

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Karcsi 6,5 kilót fogyott a 14 napos diéta alatt.

Budapest, 06.15

A diéta utáni első reggelen Karcsi 96.5 kg-ot mért, így a 14 napos Intenzív program eredménye mínusz 6.5 kg. Ám itt látszik csak az IdealBody® különlegessége, jelesül, hogy zsírból fogyaszt. A 6.5 kg mínusz Karcsinak három számmal kisebb ruhákat jelent, látványra úgy néz ki, mintha kétszer ennyit fogyott volna. Oltárira büszke is magára, eleinte csodálkoztunk, mi ütött belé, hogy boldog-boldogtalannal találkozókat szervez le, mígnem rájöttünk: azért, hogy dicséreteket zsebeljen be.

Mert valóban, akivel csak összefutunk, ámulva jegyzi meg, milyen jól néz ki Karcsi. Fura, hogy a fogyáskor szokásos aggódással („csak nem vagy beteg?”) egyszer sem szembesült, valószínűleg azért, mert vékonyodása mellett kicsattanóan energikus és egész egyszerűen egészségesebbnek néz ki, úgyhogy fel se merül senkiben, hogy valami ne lenne rendben.

A tegnapi gyászos hangulata is eltűnt, lelkesen újságolja mindenkinek a végeredményt, estére pedig ünnepi partit szervezett, persze hol máshol? Nálunk, mondván, nagyobb a lakásunk, közös haverok jönnek, ráadásul teljesen kicserélődött, úgyhogy nyugodtan tekinthetjük ezt a napot is a születésnapjának, amit meg ugye mindig nálunk celebrálunk.

Igazság szerint nem is bántam, jól esik egy lazulós-beszélgetős este rég nem látott barátainkkal. Így egész nap bevásárolgattunk, főzicskéltünk, persze újdonsült életmódunkhoz illő egészséges és irtó fini fogásokat. Zita is segédkezett, és olyan jó volt látni, ahogy Karcsival tökéletes összhangban és gyengédségben munkálkodnak, nevetgélnek. Szerelmetességük ránk is átragadt, férjemmel rég töltöttünk már ilyen meghitt, kedves időket együtt – ráadásul legjobb barátaink társaságában, akikkel együtt készülünk mindazok fogadására, akik kedvesek nekünk.

Igazán tökéletes délután volt, egyike azoknak, amelyeket mindig őrizni fogok az emlékezetemben. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ma is kimondhatom azt a mondatot, amelyre annyira vágyunk: boldog vagyok...

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm