A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Már most ruhatár-csere kell(ene)

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Karcsi persze ma sem bírta ki jelentkezés nélkül, hívott, hogy új ruhatárat veendő nem kérném-e meg Zitát, a divat avatatlan királynőjét, hogy segítsen. Hát hogyne, annál is inkább, mert láttam egy-két önállóan vásárolt ruhadarabját, és azok bizony élénk példái a „már akkor kiment a divatból, amikor még be se jött” című történetnek.

Budapest, 06.08

És nyilván azért is hogyne, mert javíthatatlan romantikus lévén már az esküvői harangok zúgását véltem hallani. Férjuram szerint boronálásom nem mentes önös érdekektől sem, és bevallom, így is van, hiszen mi lehet annál szuperebb, mint hogy az ő legjobb barátja és az én legjobb barátnőm frigyelnek össze. Járhatnánk együtt vacsorázni, táncolni, moziba, nyaralni.... az vessen rám követ, aki nem ügyeskedne kicsit hasonló helyzetben.... (mire a Családfő jelképesen öklömnyi kavicsokat dobált felém, naná, a pasik mentesek minden ilyentől, de aztán persze örülnek neki, ha mi nők, összehozzuk).

IdealBody®Zitát tehát odarendeltem egy (turmix)ebédre Karcsival egyetemben, de a vásárlás elmaradt, mert Zita saját intenzív kúrájából okulva inkább a későbbi ruhatár-felújítás mellett voksolt, mondván, a második héten is jókorát csappanhat a térfogat, felesleges megvenni olyat, ami aztán megint csak túl nagynak bizonyul majd. Fukarcsi ragyogott, micsoda nő ez a Zita, figyel a spórolásra is. Ha eddig nem volt szerelmes, hát most már az isten se menti meg tőle, gondoltam. És valóban, Karcsit még sosem láttam ilyen látványosan boldognak. Lelkesen ecsetelte, hogy mennyi minden mást is adott neki ez a diéta: egy hetet már végigcsinált, ő, aki egy napot sem tudott elképzelni rágás nélkül. Megnőtt az önbizalma, és nemcsak az elveszített kilók miatt, hanem mert bebizonyosodott önmaga előtt, igenis, ki tud tartani, a legfinomabb ebédillatok mellett is tudott a turmixért nyúlni, van akaratereje, van céltudatossága, és jóval többre képes, mint amennyit feltételezett magáról. Persze körbe kellett dicsérni, mint minden férfit, Zita pedig ehhez asszisztált is, mint minden okos nő. Egyszóval a ruhavásárlás ugyan elmaradt, de az arra szánt pár óra nem, csak épp nálunk töltötték, de a legfőbb cél így is megvalósult: hogy egymás társaságában legyenek...

Következő részek: 

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm