A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Maradjon így minden állapot

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A 30 napos program végén örömmel tapasztaltam az 5 kg mínuszt, így nem volt kérdéses a folytatás. Összességében végigcsináltam a 3x30 napos diétát és 13 kg-ot adtam le vele, azaz eggyel többet a tervezettnél.

Innentől fogva a súlymegtartás kiemelkedően fontos lett nekem. Ehhez azt javasolták, hogy tartsak otthon mindig egy doboz IdealBody® turmixport és hetente egy vacsorát váltsak ki vele, vagy olykor-olykor egy-egy bőséges étkezéssel teli napot követően tartsak egy három napos mini IdealBody®-t.

A tanácsot megfogadom azzal a különbséggel, hogy nem egy, hanem két turmixport fogok otthon tartani, mert a mai napig nem tudom eldönteni, hogy a meggyes vagy a capuccinós a befutóbb számomra.
A ruhavásárlást se hagytam ki, így újra vonzó nőként élem az életem. Boldogságomban pedig a Kislányom is örömmel fürdőzik.

Köszönöm az IdealBody® programnak mindezt!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm