A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Nádszál kisasszony reflektorfényben

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Abigél vagyok, hivatásos táncos. Az átlagosnál jobban kell ügyelnem az alakomra, hiszen a színpadon mindig tökéletes formában kell lennem.

Karcsúságom a balettben létfontosságú, hiszen csak így lehet mozgásom légies, illetve a partnereimmel fizikailag is összhangban kell lennem.

Sokszor nagy problémát jelent nekem a folytonos diétázás, az étkezésemre való különös odafigyelés. Természetesen engem is elhívnak bográcsozni vagy születésnapokat megünnepelni, sőt mondanom se kell, hogy az én nagymamám is milyen csoda süteményeket készít. Egy-egy kihágás után azonban, ha koplalással csökkentettem a bűntudatom, illetve próbáltam egyensúlyba lenni, mindig erőtlennek éreztem magam. Egy-egy hosszabb koplalásos időszak után pedig hajlamos voltam hirtelen újra visszahízni a leadott kilókat a megszokott, egyébként egészséges étkezésem mellett.

Régi álmom volt, hogy egy megfelelő módszert találjak arra, hogy elkerüljem a ’jojo effektust’ is, megőrizzem a vitalitásomat is (komoly fizikai erőre és energiára van szükségem a hivatásomban) és kordában tarthassam a súlyomat is.

Valóban olyan reménytelen ez?

Következő rész>

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm