A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Plusz egy hír, amiért most én vagyok a Visszatérő - Péter blogja, 13. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Már véget ért a három egymást követő programból álló diétám, mikor észbe kaptam, hogy hivatalos vagyok a háziorvosomhoz a korábbi nagyon rossz véreredményeim miatt.

Meséltem, hogy koplaltam is korábban, mikor rengeteg betegséget el is kaptam és alig tudtam kimászni belőlük. Mivel magam szisztémája szerint fogyókúrázgattam, azaz összevissza, ahogy esett és mindezek előtt szó szerint nagy kanállal faltam az életet, a helyzetem kicsit kétségbeejtő volt.

A koleszterin szintem magas volt, a vérnyomásom szélsőségek között ingadozott, ahogy a vércukorszintem is. A háziorvosom nem sok jót jósolt nekem.

Így aztán ő volt leginkább meglepődve, mikor újbóli véreredményeimet látva és vérnyomásomat is megmérve mindent a legnagyobb rendben talált.

Az IdealBody®-val tehát nem csak hogy a zsírból fogytam, de egészségemet is karbantartottam.

Kell ennél több?

További olvasnivalók:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm