A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Recept köteg a konyhaszekrényben. Na, de mit egyek? - Péter blogja, 2. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Először diétás receptekkel gazdagítottam szerverem tárházát. A gépen jól mutattak, de az ételeket valakinek el is kellett készíteni. Itt volt az ideje, hogy mantrázzam magamban a Lecsó című animációs filmből eltanult mondatot: „Főzni bárki tud!”

Tulajdonképpen elég jól is ment, még ha a végeredmények és a receptekhez feltöltött képek között nem is volt rokoni kapcsolat. Ha emlékezetem nem csal, kb. két hónapon keresztül csak ezeket az ételeket ettem. Alig két kg-ot fogytam tőlük és lehet, hogy egészségesebb életet éltem ez alatt a két hónap alatt, mint korábban bármikor, de még egyszer ezt a szöszmötölést nem kívántam.

A karcsú eredményemet a diétás időszakot követően nem volt nehéz visszaszedni, hiszen én is úgy mondtam búcsút a konyhaművészetnek, ahogy szerintem sokan tették volna: csokival.

Összességében nemhogy visszahíztam, amit leadtam, de állandóan csak bevásárolhattam és főzhettem, majd bevásárolhattam és főzhettem egy nagy tucat konyhai csetreszt felhasználva, amit utána vég nélkül mosogathattam. És mindezt miért? Hogy vagy valami ehetetlen izén rágódjak, vagy bőségtál címén napokig ehessem ugyanazt az ízetlen végterméket. Abban az egyben biztos voltam, hogy nekem valami egyszerűbb diéta kell!

Mi jöhet még?

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm