A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Sorsdöntő találkozó - Péter blogja 6. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Van azonban egy nagyon jó barátnőm még általános iskolás korunk óta. Egy alkalommal összefutottunk, hogy megigyunk együtt egy kávét. Elég kínos volt még neki is elmesélnem, mi a szitu, de ő mosolyogva hallgatott.

Azt mondta, még gimi után a hormonális változásoktól felszedett pár kilót és aerobikozni kezdett. Az edzőteremben látta az IdealBody® plakátját. Mivel jól esőnek hangzott turmixokat inni egész nap, kipróbált egy 14 napos intenzív programot . A kilóitól egyből megszabadult és sokkal fittebbnek is érezte magát. Ezután már azért sportolt, mert tele volt életerővel. Mikor erről mesélt, nekem is beugrott, hogy abban az időben tűnt fel nekem, hogy egy bomba nő. Sajnos azóta is látom.

Rendben. -gondoltam- kipróbálom én is. Megnéztem, melyik a legpasisabbnak kinéző turmix. Ez utólag tök felesleges volt, mert az epres ízlett legjobban, ami rózsaszín, de kövezzetek meg, én akkor a capuccinot, a csokit és a pisztáciát választottam ezen okokból. Az ízük nagyon finom volt. Gép előtt ülök egész nap, totál nincs időm ételeket készíteni, és eleve azt szeretem, ami csak úgy ott terem mellettem. Ez olyan. Eleinte gondolkodtam, hogy a 14 napos intenzívet válasszam, ami csak turmixos étkezéseket takar, vagy legyen a 30 napos, étkezésekkel kombinált, és mivel nem tudtam volna a szilárd ételt nélkülözni, az utóbbit választottam.

Na, de ne siessünk ennyire előre, mert ennek is van sztorija ám.

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm