A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Tökéletesség kényszerből? - Anya lefogy! Blog 6. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nagyon fontos dologról szeretnék ma írni, hiszen nap mint nap, találkozom a problémával, ami a nők nagyobbik részét érinti.

07.21.

IdealBody®Ez pedig a „tökéletesnek kell lennem” kényszere ami az újságok címlapjairól, és a televízióból is rendszeresen ránk köszönt. Nagyon veszélyes dolog ideálokhoz hasonlítani magunkat, főleg azért is, mert soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a magazinok címlapjain mosolygó sztárok nagyon komoly gépezettel a hátuk mögött dolgoznak szépségükön, és még ebbe is besegít egy jó grafikus és a photoshop program.

Senki ne higgye azt, hogy a foci vébén felvonuló Giselle nem nagyszerű genetikájának és kőkemény edzéseknek köszönheti tökéletes alakját. Ilyen testből jó ha száz akad széles e világon, tehát mindig szem előtt kell tartani, hogy nem ez az etalon. Az etalon ugyanis Európában a 40-es méret. Ez az amivel az átlag nők rendelkeznek, és sokaknak még ez is rengeteg munkájukba kerül.

IdealBody®A húszas éveim egy részében folyamatosan azzal voltam elfoglalva, hogy fogyjak legalább öt kilót, volt, hogy tízet, és bizony nagyon nehezen sikerült. Akkor néztem végig a családi fotókat, és rájöttem, hogy az én genetikám ilyen: széles csípő, erős lábak. Akkor sem lesz vékonyabb a bokám, ha lefogyok egy egész méretet, pont úgy, ahogy a füléből sem tud fogyni az ember.

Átlagos nő vagyok tehát akinek hosszú időbe telt elfogadni önmagát, és aki mindig a fejéhez kap, ha csont sovány lányokat hall arról beszélgetni a kávézóban, hogy ők bizony inkább nem esznek semmit egész nap, inkább cigiznek és kávéznak, hogy hétvégén beleférjenek a 36-os miniruhájukba. Most komolyan: nem őrület ez? Ilyenkor legszívesebben megfordulnék, és megkérdezném őket, normális szerintetek amit csináltok?

Jó lenne, ha megtanulnánk szeretni önmagunkat, hiszen mindegyikőnk úgy különleges ahogy van. És nem mások, hanem a saját magunk kedvére diétázni, egészségesebb ételeket fogyasztani, mozogni, és ledobni néhány kilót. Jó lenne, ha nem kergetnénk buta álom képeket. Hiszen önmagunkban vagyunk egyediek és megismételhetetlenek, igaz hölgyeim?

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm