A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Toxikus anyagok távozzatok! - Péter blogja 4. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Kitaláltam, hogy méregteleníteni kell a szervezetemet. Hogy az ember a karcsúságáért mit meg nem tesz arra akkor döbben rá, mikor már beöntés sorozatért áll sorba.

Szerintem attól megkímélek mindenkit, milyen érzés volt a kezelőágyon feküdni. Azt azonban tény és való, minden alkalom után éreztem, hogy könnyebb lettem és olyan, nem is tudom, tisztább.

Összesen 10 alkalomról volt szó és különösebben nem változtattam semmit az étkezésemen. Az egyetlen, amivel számolnom kellett az a hasmenés. Elég rendesen ellenőriztem a céges és az otthoni mosdó állapotát is, így le is adtam 3 kg-ot.

Ez nagyon tetszett nekem, de egyrészről nem lehet ismételni és 3 kg nem volt elég, másrészről ezt már ugyan sokkal lassabban, mint a koplalás esetében, de visszahíztam.

Rá kellett döbbennem, hogy ez a módszer nem a zsírégetésről szól, hanem a bélrendszer megtisztításáról. Nem állítom, hogy nem volt mit kivaxolni, de összességében nekem most nem csak erre volt szükségem.

Újból keresgélni kezdtem a lehetőségek között.

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm