A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Új mixer a fronton - Péter blogja, 12. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Megalakult az IdealBody® turmixer ötös! Szombat esténként koktél partikat csaptunk a fiúkkal, de nem akármilyeneket. Kevertük az ízeket és szinteztünk.

Rétegeztük a különböző ízű és színű turmixokat, szigorúan ügyelve, hogy az adagok megfelelőek legyenek. Némelyek tetejét meg is fűszereztük, pl. fahéjjal. Nagyon klasszul néztek ki és miközben készítettük őket sztorizgattunk, szívattuk egymást. Mondanám, hogy úgy, mint addig is, de valahogy felszabadultabban.

Azt hiszem, mi öten új és hihetetlen, de egészséges hobbit találtunk. Aki fogyni nem akart, csak súlyt megtartani, az az esti vacsiját váltotta ki egyedi, különleges, rétegzett turmixainkkal.

Mivel én is fittebb lettem, újult erővel módosítottam az adatlapomat a társkeresőn. Már a kimenő leveleim is sikeresebbek voltak, de az első randik is. ;)

Két hónap múlva pedig megtörtént velem a csoda. Rátaláltam egy fantasztikus nőre, aki nem tudom hol bujkált idáig, de az már biztos, hogy ezután csakis együtt.

Összességében tizenöt kg-al kevesebb vagyok, a súlyomat egy éve tartom már, megtaláltam a páromat, új hobbim lett és valahogy úgy fittebbnek is érzem magam. Nekem bejött az élet! :)

Köszönöm az IdealBody® csapatának a sok segítséget! Nem tudom, hogy férfi sorstársaimhoz mennyire jut el ez az üzenet, de én azt mondom, ne restelljetek belevágni bármely IdealBody® programba, mert ha valami, ez megéri, és közben nem lesztek egyedül!

Mi jöhet még?

További cikkek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm