A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Van zsákjában minden jó, de kísértés nincs! - Anya lefogy! Blog 9. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A lányaim természetesen hisznek a Télapóban. Mondjuk, előző nap mindent meg is teszünk érte, hogy ez így legyen.

12.02.

IdealBody®Elkészítjük a csomagokat, éjjeli üzemmódban kissé emelkedett adrenalinszinttel el-elsettenkedünk az ajtaja előtt (érzéke van hozzá, hogy mindig ilyenkor forduljon vagy horkantson egyet, bepánikoltatva Télapónak felcsapott szüleit), és szépen belecsempésszük a gondosan kisuvickoltatott csizmába. Egyik legkedvesebb ünnepünk ez, már érezhetően közeledik a karácsony, az asztalon adventi koszorú, a lakásban narancshéj illata, közösen készítgetett díszek. A tavalyi Mikulásra mégsem szívesen emlékezem vissza, és erre jó okom van. Most be fogok vallani egy olyan dolgot, amely miatt még a mai napig is pironkodom. Mert olyasmit tettem, ami nem éppen anyához méltó...

Mentségemre szolgáljon, hogy egy nálam nagyobb erő hatása alatt álltam. Az történt, hogy -minő ritka esemény- fogyóztam. Jól ki is éheztettem magam, le is ment pár kiló. Valami elvetemült divatdiétát csináltam, már nem emlékszem, melyiket, csak arra, hogy tantaluszi kínokat álltam ki, amíg a család ételeit elkészítettem, és egy vajas kifli is az álmok netovábbjának tűnt. És persze az történt, ami minden esztelen fogyókúrám végén: egyszer csak azt vettem észre, hogy valami rejtélyes úton-módon édesség került a kezembe, és csak tömöm, tömöm magamba. Na, de milyen édesség... A lányom családtól kapott Mikulás-csomagjait dézsmáltam meg... Rettenetesen szégyelltem magam. Úristen, valódi Anti-Télapó lettem! Egy Grincs-anya! Mikor már felettem mindent, persze valahogy levonszoltam magam a boltba, megpróbáltam megvenni újra az édességeket, és a világ legrettenetesebb anyjának, legreménytelenebb diétázójának éreztem magam.

IdealBody®Na, idén ilyen nem lesz... nemcsak azért, mert soha többet nem vagyok hajlandó átélni az Anti-Télapóság feletti szégyent, sem őrült diétába belevágni, de azért is, mert nem fenyeget a falásroham réme. És egyrészt, ha csokisra vágyok, csokis turmixot iszok, másrészt ebben a diétában nincs éhezés, megvonás, ami aztán a jól ismert degeszre evéshez vezet. Ezenkívül pedig itt igenis belefér néha egy szelet süti vagy csoki. Múlt héten is megettem egy almás pitét (igaz, egész héten csak ennyit csapongtam ki), mégis újabb egy kilótól szabadultam meg. Szóval a fogyáshoz szerintem nem akaraterő kell, hanem okos diétaválasztás. Akkor nincs feladás, nincs jojó, nincsenek falásrohamok. Úgyhogy idén biztonságban lesznek a lányok Miku-csomagjai:)

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm