A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Vigyázat, egy bombázó anya az utakon!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Zita vagyok, egy tíz hónapos kislány édesanyja. Úgy alakult, hogy egyedül maradtam a gyerkőcömmel és még a korábbi munkahelyem is megszűnt, így miközben egymagam küzdöttem a csöppséggel, állást is kerestem.

Szerintem, sejthető, hogy mindennel foglalkoztam csak éppen azzal nem, hogy nézek ki. Ennek köszönhetően összevissza ettem, amit csak tudtam és egyre-másra szedtem fel a kilókat. Egyre kevésbé éreztem magam nőnek, pláne vonzó, lehengerlően szép nőnek. Az önbizalomhiány a munkakeresésben is megnyilvánult és már nem is gondoltam egy esetleges új pár megtalálásában, főleg, hogy tele voltam csalódással.

Egy szép napon azonban elhatároztam, hogy megújulok. Nem tudtam, hogy fogjak hozzá, ezért írtam egy skiccet, miszerint először lelkileg kell rendezzem magamban a múltat, tanulnom kell házasságom béli hibákból. Ezt követően jöhet a fizikai erőnlét, a fogyókúra, ahol célként mínusz 12 kg-ot tűztem ki és utána természetesen az új ruhák. ;)

Szépen összeszedtem magam, és akkor jöhetett is a fogyókúra. Na igen, itt egy kicsit elakadtam. Rengetegen esküdtek a saját módszereikre, melyek között még véletlenül se volt két egyforma. Mikor már teljesen elkavarodtam az információáradatban, úgy gondoltam, ezúttal is vázlatokba szedem, amit szeretnék.

Kardinális pontjaim az alábbiak voltak: legyen finom, amit fogyasztok és ne kívánjam az édességet mellette, legyen tápláló, hogy ne kelljen éheznem és közben minden tápanyagot, ásványi anyagot bevigyek a szervezetembe. Fontos volt számomra, hogy ne hízzak vissza, azaz a diétám ne csak a fogyásban segítsen, de utána meg is tudjam tartani általa a súlyomat.
Félelmetes, hogy az ember egy határozott vázlattal, milyen gyorsan megtalál mindent, ami számára megfelelő. Így ismerkedtem meg az IdealBody®-val.

Tényleg ilyen egyszerű?

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm