A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Zsírégető ételek csodája

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ekkor találkoztam azokkal a házhoz szállító cégekkel, ahonnan zsírégető ebédeket is lehet rendelni. Na, gondoltam, eljött az én időm.

Fél évig minden hétköznap ezen éltem. Hétvégén általában főztem, de igyekeztem sült húst készíteni zöldség köretekkel.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem elég karcsú eredmény, ha egy fél éves program végén mindösszesen 1,5 kg mínuszt tudok felmutatni. Arról nem is beszélve, hogy a zsírégető ételek kétszeres-háromszoros áron voltak, mint a normálisak.

Tehát mégsem ez volt a megfelelő diéta, noha végre magában az ételeim összetételében változtatott.

Te itt feladtad volna?

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zita már nem dől be a zsírégető ételeknek! Pontosan tudja, hogy fehérje dúsan és szénhidrát szegényen kell táplálkozni, hiszen így tud zsírból fogyni mindamellett, hogy jó erőnlétben tartja az izomállapotát. Erre a helyes étkezési kultúrára is rá kell azonban hangolódnia a szervezetnek, amit a legegyszerűbben az IdealBody® programjaival tudsz megtenni. Az egész diéta alatt nem lesz más dolgod, mint a megfelelő vitamin és ásványi anyagokat tartalmazó fehérje turmixot 2 perc alatt elkészíteni, azaz a shakeredben felrázni és elfogyasztani. Amennyiben a 30 napos, étkezéssel kombinált diétát választod, Mintaétrend füzetet is küldünk számodra!

Nincs miért várni a jobb, fittebb közérzetre, egészségesebb életre és a vonzóbb külsőre

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm