Válaszd ki az ízeket csomagodhoz!

Válaszd ki az ízeket csomagodhoz!

Állítsd össze, milyen ízeket szeretnél!

Ha ennél több vagy kevesebb turmixra van szükséged, nézz szét többi csomagunk között is!

webshop
1 Close Question
1 Close Question
1 Close Question
1 Close Question
A csomag tartalmaz továbbá

A csomag tartalmaz továbbá:

Felhasználás
Összetevők

Fogyj eredményesen akár sport és életmódváltás nélkül is! Változókorban a korábban bevált fogyókúrás módszerek már nem mindig megfelelők, hiszen ilyenkor az egész szervezetünk alapvető változásokon megy keresztül.  Ebben az életszakaszban kiegyensúlyozottabb diétára van szükségünk, ami figyelembe veszi a szervezet igényeit. Éppen ezért a változókorban lévő hölgyeknek külön diétaprogramot dolgozunk ki, ami ehhez az élethelyzethez igazítottan segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Ismerd meg a Silver programunkat!

Így működik a turmix:

Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor,  amivel akár sport és életmódváltás nélkül is lefogyhatsz, és ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést, így egyszerűvé teszi a diétázást. A turmix ideális mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

  • 40% egyedi összetételű, három különböző forrásból (tej, joghurt, szója) származó fehérjét – a jobb felszívódás és az izomzat megtartása érdekében.
  • Természetes szénhidrátokat, rostot és zsírsavat a jó közérzetért – hogy kiegyensúlyozott, fejfájásmentes, lendületes maradj a diéta alatt is.
  • 22 féle vitamint és ásványi anyagot – hogy vitamindús maradjon a táplálkozásod.

Menopauza alatt sokan keresik a szójatartalmú ételeket fitoösztrogén tartalmuk és a hőhullámokra vélt pozitív hatásuk miatt, a rostbevitel pedig az anyagcsere egészséges működésének fenntartásában játszik nagy szerepet. A turmixban mindkét összetevő megtalálható, miközben a minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. 

A turmixok komplex összetételének köszönhetően amelyik étkezésre turmixot fogyasztottál, arra az étkezésre már nem kell semmi mást enned. Turmix diétával egy étkezés ára csupán 566 Ft (+ a tej vagy víz ára), így nem csak egészséges és diétás, hanem gazdaságos alternatívája is az út közben elfogyasztott gyors ételeknek, pékárunak. 

Az, hogy naponta pontosan hány étkezést javaslunk, a testmagasságodtól függ:

IdealBody®IdealBody®

Helyes adagolás

IdealBody®

  • Tejjel készítve: 4 mérőkanál (35 g) turmixpor 300 ml 1,5% zsírszázalékos tejben elkeverve.  

  • 1 zsír% alatti növényi tejjel készítve: 5 mérőkanál (kb. 43g) / adag. Ezzel a kieső fehérjetartalmat pótolod, nem viszel be plusz kalóriát.

  • Egy doboz turmixporból tejjel 15, növényi tejjel 12 adag készíthető.

  • A mérőkanalat minden doboz tartalmazza.

Ezekhez a programokhoz kifejezetten ajánljuk a csomagot:

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!