Megnézem csomagban
Leírás

Nyári diéta

Nyáron nem egyszerű a diéta: a mézédes gyümölcsök, fagyik, a családi grillezések és a könnyű nyári ételek mind evésre csábítanak.  Szerencsére a nyári ételek között rengeteg olyan is megtalálható, ami ideális a diétás, fehérjedús étkezéshez: könnyű nyári levesek, nyári saláták, nyári desszertek teszik színessé ezeket a hónapokat.

Új tematikus nyári mintaétrendünkben megmutatjuk a legjobb nyári ételeket, és azt, hogyan  hogyan lehet sikeres a nyári diéta nehezítő körülmények mellett is.

Nyári diétás étrend

A nyári diétás mintaétrendben megtalálsz:

  • egy egész hétre való nyári étrendet, 
  • 21 kipróbált diétás receptet (7 reggelit, 7 ebédet és 7 uzsonnát) valósághű fotókkal.
  • tippeket a gyümölcsfogyasztásról, a folyékony kalóriákról, sőt, még diétás fagyitippet is adunk. 

Ezek a nyári receptek mind lefőzött, kipróbált diétás ételek Csigó Zita gasztroblogger konyhájából, dietetikus által összeállítva, és mindegyik étel kalória- és szénhidráttartalma tökéletesen illik az IdealBody® módszereihez.

Szerezd meg a mintaétrendet és diétázz a legfinomabb nyári saláta receptek és könnyű nyári húsos ételek segítségével!

Fontos! A nyári diétás étrend letölthető elektronikus termék. A PDF formátumú mintaétrendet a sikeres fizetést követően az általad megadott email címre kapod meg. Ha fizikai terméket is rendelsz és utánvétes fizetést választasz, akkor a termékek átvételét és kifizetését követő 2 napban kapod meg a letöltés linkjét.

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!