/public/cache/4/0/d/6/8/40d68c76a91b5b0f67e76aa9ebc82e3b5691658f-20200130185616.jpg

Mi van benne és hogyan hat?

Kíváncsi vagy, mi az IdealBody® működésének titka? Mitől fogyaszt látványosan, az eredmény hogyan tartható meg hosszú távon, és hogy-hogy nem leszel éhes a diéta során? Eláruljuk!

IdealBody®

Az IdealBody® egy német orvos által - magyar recept alapján - kifejlesztett módszer, melynek segítségével elérhető az egészséges súlycsökkenés. Az újfajta táplálkozási rendszer lényege:

  • A jó minőségű fehérjék bevitele, mely elengedhetetlen az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez.
  • A szervezet minden fontos tápanyagot megkap a diéta során, így feltöltődik vitaminokkal.
  • És mindeközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!

A szervezeted a diéta során hozzászokik az újfajta táplálkozási rendszerhez, az anyagcseréd optimálisabb ritmust vesz fel, így a diéta végén nem fogod visszahízni a leadott kilókat, elkerülhető a jojó-effektus.

IdealBody®

Mi az a jojó-effektus és miért olyan nehéz zsírból fogyni?

Testünk az éhezés átvészelésére egy állandó tárolórendszert működtet: a zsírszövetet. Amikor koplalunk, dragsztikus energiamegvonással járó fogyókúrát tartunk, szervezetünk nem a zsírszöveteket, hanem az izmokat kezdi el leépíteni, egyúttal lelassul az anyagcsere is. Amikor a test újra táplálékhoz jut, máris elkezd felkészülni a következő éhezéses időszakra, vagy feltölti a zsírtartalékaidat! Ennek a rendszernek köszönhető, hogy az ember akár hónapokig is túléleli az alultáplálságot, éhezést.

Az IdealBody® diéta során nincs koplalás, hiszen rendszeresen, jó minőségű táplálékot eszel, és első sorban zsírból fogysz, így a diéta után kis odafigyeléssel a  jojó-effektus elkerülhető!

IdealBody®

Mit tartalmaz a speciális IdealBody® fehérje turmixpor?

Mindent tartalmaz, amire a szervezetednek szüksége van:

  • ideális mennyiségben: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírsavakat,
  • rostot, 22 féle vitamint és ásványi anyagot.
  • 40% fehérjét, többféle forrásból, így az izmok "védelme" biztosított!

Segítségével:

  • a vércukorszinted stabil lesz a diéta alatt, elkerülnek az éhségrohamok,
  • az anyagcseréd beáll egy ideális ritmusra, szinte átprogramozódik a diéta alatt,
  • komoly mennyiségű testzsír ég el naponta

IdealBody®

Az IdealBody® különlegessége a benne található fehérjekomplexben rejlik. A turmix 3 különböző forrásból származó fehérjét tartalmaz, amik együtt kiemelten nagy hatékonysággal épülnek be, azaz az IdealBody® biológiai értéke extra magas

A biológiai érték mutatja meg, hogy a bevitt fehérje milyen mértékben képes hasznosulni, tehát hogy a szervezet mennyire képes beépíteni a saját működésébe. Az egész tojás biológiai értéke 100, tehát 100%-ban hasznosítani tudja az emberi szervezet. Ez a mérőszám azt is mutatja, milyen gyorsan és milyen hatékonysággal képes a szervezetünk felhasználni az elfogyasztott fehérjét.

A különböző fehérjekészítményeken gyakran találkozhatunk 100 fölötti értékkel, az IdealBody® biológiai értéke például 162.

IdealBody®

Hogy-hogy nem leszel éhes?

Tartalmaz minden tápanyagot, amire a szervezetnek szüksége van.
Tartalmaz minden tápanyagot, amire a szervezetnek szüksége van.

Az IdealBody® fejlesztése során a legfontosabb szempont az volt, hogy a turmix hatékony legyen és laktató. Hiszen tudjuk, hogy senki nem szeret éhezni! Ezért megtalálható benne egy komplett fehérjebázis, ami eleve nagyon jó telítő hatású, de ehhez jönnek még vitaminok, ásványi anyagok, a "jó" zsírsavak és az agyunk számára szükséges szénhidrát is.

Még ha a formája nem is a megszokott, hiszen folyékony és nem szilárd, gazdag összetételénél fogva teljes értékű ételnek minősül. Hidd el, minden meg van benne, amire szükséged van: ha űrhajós lennél, oda is magaddal vihetnéd ;-)

A diéta alatt végig rendszeresen fogsz étkezni, kialakul egy ritmus, amihez a szervezet nagyon könnyen alkalmazkodik. Az anyagcseréd optimálisabban tud működni, és a felesleges kalóriák nem fogják terhelni az emésztőrendszered. Meg fogsz lepődni, mennyire dinamikus és felszabadult leszel!

Túl szép, hogy igaz legyen? Nézd meg, mit mondanak korábbi diétázóink!

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!