A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

A legjobb éveid jönnek, hozd Te is a legjobb formádat!

A női lapok régóta mondják, és mi teljesen egyetértünk: az 50 az új 40. Csinosnak, karcsúnak lenni ebben a korban is lehetséges, csak egy picit másként kell diétáznod, mint eddig– és mi azt is tudjuk, hogyan. Silver programunkat ehhez a változó élethelyzethez igazítottuk.

A diéta során:

1

A hormonháztartásod változásához igazított programmal kiegyensúlyozott ütemben fogsz fogyni, az egészséged megőrzése mellett.

2

Nem kell lemondanod a hagyományos déli étkezésekről, de akár turbózhatod is a kezdeti időszakot egy csak turmix szakasszal.

3

Feltöltődsz vitaminokkal, hiszen a turmix 22-féle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így érzelmileg és testileg is kiegyensúlyozott maradsz.

4

Az anyagcsere folyamatok fokozása érdekében érdemes lenne mozognod is, elsősorban kardio jellegű tevékenységet (kirándulás, biciklizés) javaslunk.

Miért nehéz a változókorban fogyni?

A legjobb éveid jönnek, hozd Te is a legjobb formádat!

A menopauza gyakran súlygyarapodással is jár, hiszen a hormontermelés változása miatt lelassul az anyagcsere. Ilyenkor szinte ok nélkül is felkúszhatnak a kilók, miközben semmit nem változtattál az életmódodon. Bár nem eszel többet, mégis elkezdenek látszani a párnácskák.

A legjobb éveid jönnek, hozd Te is a legjobb formádat!

Ezzel párhuzamosan egyre nehezebb megszabadulni a felesleges kilóktól, a korábban bevált diétás módszerek már nem biztos, hogy segítenek. Ezért olyan diétára van szükséged, ami a tested igényeihez igazodva, lassabb ütemben, egészséges módon segít megszabadulni a kilóktól.

A legjobb éveid jönnek, hozd Te is a legjobb formádat!

Változókorban sajnos az önértékelési problémák is előtérbe kerülnek. A test változásai sok nőnek elveszik az önbizalmát, és akár arról is lemondanak, hogy elérjék a vágyott alakot. Egy sikeres diéta viszont segít, hogy újra vonzónak érezd magad a bőrödben.