A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

A legfittebb nagyi akarok lenni!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Andrea hosszú évek sikertelen fogyókúrái után igencsak jó úton van afelé, hogy ne csak a világ legjobb, de legfittebb nagyija is legyen!

Elhatároztam, hogy ezentúl csak ésszel fogyok

Soha nem voltam egy őzike alkat, de a 2.  gyermekem születése után maradt rajtam 25 kg, és hosszú évek alatt sem tudtam leadni, csak ideiglenesen. Megelégeltem a jojót, és elhatároztam, hogy ezentúl ésszel fogyok: ekkor olvastam az IdealBody® versenyről, és éreztem, hogy bele kell vágnom. Már csak azért is, hiszen röviddel azelőtt derül ki, hogy nagymama leszek! Azt akarom, hogy majd az unokám a lehető legjobb formámban ismerjen meg!


Beváltott remények és röpködő dicséretek

Nagy reményekkel kezdtem bele, mert sok jót olvastam már róla, és a húgom is a termék segítségével fogyott le. A reményeim maradéktalanul beváltak: 9.5 kg-ot fogytam, a közérzetem kitűnő volt, még a cukoreredményem is javult, nem voltam éhes, és csodák csodája: nem kívántam az édességet. Ez volt a legjobb az egészben! Az eredmények pedig nagyon látszottak, rengeteg dicséretet kaptam!

Minden adott a sikerhez!

Ez közel sem a vége, hiszen még legalább 10-15 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nem lesz egyszerű, de vannak hozzá eszközeim: a családom támogatása és a már bevált IdealBody®. Tudom, hogy el fogom érni a célt, és nem kell hozzá szenvednem, a saját tempómban tudom folytatni a megkezdett utat az egészségesebb életem felé. Már csak a szüleim, családom, gyermekeim és az unokám miatt is!

Andrea 3 hónap alatt összesen 9,5 kg-tól szabadult meg.

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm