Sikertörténetek

A legfittebb nagyi akarok lenni!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Andrea hosszú évek sikertelen fogyókúrái után igencsak jó úton van afelé, hogy ne csak a világ legjobb, de legfittebb nagyija is legyen!

Elhatároztam, hogy ezentúl csak ésszel fogyok

Soha nem voltam egy őzike alkat, de a 2.  gyermekem születése után maradt rajtam 25 kg, és hosszú évek alatt sem tudtam leadni, csak ideiglenesen. Megelégeltem a jojót, és elhatároztam, hogy ezentúl ésszel fogyok: ekkor olvastam az IdealBody® versenyről, és éreztem, hogy bele kell vágnom. Már csak azért is, hiszen röviddel azelőtt derül ki, hogy nagymama leszek! Azt akarom, hogy majd az unokám a lehető legjobb formámban ismerjen meg!


Beváltott remények és röpködő dicséretek

Nagy reményekkel kezdtem bele, mert sok jót olvastam már róla, és a húgom is a termék segítségével fogyott le. A reményeim maradéktalanul beváltak: 9.5 kg-ot fogytam, a közérzetem kitűnő volt, még a cukoreredményem is javult, nem voltam éhes, és csodák csodája: nem kívántam az édességet. Ez volt a legjobb az egészben! Az eredmények pedig nagyon látszottak, rengeteg dicséretet kaptam!

Minden adott a sikerhez!

Ez közel sem a vége, hiszen még legalább 10-15 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nem lesz egyszerű, de vannak hozzá eszközeim: a családom támogatása és a már bevált IdealBody®. Tudom, hogy el fogom érni a célt, és nem kell hozzá szenvednem, a saját tempómban tudom folytatni a megkezdett utat az egészségesebb életem felé. Már csak a szüleim, családom, gyermekeim és az unokám miatt is!

Andrea 3 hónap alatt összesen 9,5 kg-tól szabadult meg.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség