A fogyás úgy is lehet sikeres, ha a diétád nem bonyolult

Jól kinézni tucatnyi program mellett sem lehetetlen. Az IdealBody®-val nem kell kalóriát számolgatni, csak bedobsz egy turmixot és már mehetsz is. Az egész nincs egy perc!

A diéta során:

1

Akár az összes étkezésed kiválthatod a finom és magas minőségű turmixokkal, így főznöd és bevásárolnod sem kell.

2

Nem kell kalóriát számolgatnod, főzéssel bajlódnod, és még az edzőterembe se kell bérletet váltanod.

3

A turmixokat 1 perc alatt bárhol elkészítheted és a szivárgásmentes shakerben akár magaddal is viheted.

4

Az IdealBody®-ban található vitaminok és ásványi anyagok fel is töltenek, így mindvégig energikus leszel.

Miért nehéz elfoglalt emberként fogyni?

A fogyás úgy is lehet sikeres, ha a diétád nem bonyolult

A legtöbb diéta komoly odafigyelést és sok ráfordított energiát igényel, ami gyakran nem fér bele a mindennapokba. Speciális étrendet és életmódot kialakítani igen sok időt és gondos tervezést kíván és sajnos nagyon könnyű hibázni benne.

A fogyás úgy is lehet sikeres, ha a diétád nem bonyolult

Vacsora a barátokkal, iszogatás egy menő bárban, egy gyors találkozás egy régi ismerőssel… mind olyan program, ahol enni kell, vagy legalábbis lehet. Ennyi esemény mellett nehéz rendszert vinni a táplálkozásba, pedig a rendszeresség és a tudatosság elengedhetetlen.

A fogyás úgy is lehet sikeres, ha a diétád nem bonyolult

Az útközben beszerezhető gyorsételek sokszor igencsak hizlalóak és egészségtelenek. A hamburgerek és pizzaszeletek finomak, ám a fogyást szinte lehetetlenné teszik. Ezek helyett az üres kalóriák helyett minőségi tápanyag kell a szervezetnek, amivel jól fogod bírni a tempót.

Mitől hatékony az IdealBody® programja?

Neked ajánlott csomagok

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

14 napos mintaétrend: Diéta könnyedén - 165-179 cm között

14 napos mintaétrend

Belekezdeni a diétába könnyű, no de betartani? Még az Idealbody® diéta során is eljön a pillanat, amikor belenézel a hűtőbe és rádöbbensz, ötleted sincs, mi legyen a másnapi, 600 kalóriás ebéd.  Ötvös Edina az Edinaturally alapítójaként hatalmas tapasztalattal bír az egészéges és alakbarát fogások kialakításában, így őt kértük fel, hogy a 14 napos diétához igazítva, összeállítson nekünk és nektek egy élvezetes és egészséges étrendet.

Fontos! Az étrend letölthető, elektronikus termék. A PDF formátumú mintaétrendet a sikeres fizetést követően az általad megadott email címre kapod meg. Ha fizikai terméket is rendelsz és utánvétes fizetést választasz, akkor a termékek átvételét és kifizetését követő 2 napban kapod meg a letöltés linkjét.

3 900 Ft

Törlés

További hasznos tudnivalók az Elfoglalt programról

Az IdealBody® legnagyobb előnye – a hatékonysága mellett - az egyszerűsége. Nem forgatja fel az életedet, hanem belesimul a pörgős mindennapjaidba. Életviteledhez igazodva nem igényel komoly energiabefektetést sem, így csökken a hibázás lehetősége. Egy praktikus, komplex összetételű, étkezéshelyettesítő turmixszal úgy juttathatod minőségi tápanyaghoz a szervezeted, hogy nem kell órákat töltened a bevásárlással. Attól függően, hogy mennyi súlyt és milyen ütemben szeretnél fogyni, 3 diétás módszer közül választhatsz, és ez az egyetlen döntés, amit meg kell hoznod.

IdealBody®