BLOG

Férfiaknak mindenképpen!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Sokszor tapasztaljuk, hogy fogyókúrás programjainkat látványos eredményekkel nyugtázó hölgyek párjai felkapják a fejüket a szembetűnő változáson. Ez egyrészt egyfajta bók sorozatot indít az újra tündöklő nő számára, másrészt gyakran szinte újra egymásba szeretnek a felek.

Rendjén is van ez így, de vajon mi az oka annak, hogy a programba belevágó férfiak többsége csak a párját követően kezd diétázni? Miért nem kezdenek fogyókúrázni a férfiak maguktól?

Természetesen kényelmes csaknem minden este sörrel, rágcsálnivalóval, zsíros készételekkel a kanapén feküdni és tv-zni, sőt biztosra vesszük, hogy sokan azzal akarják megőrizni férfias kisugárzásukat, hogy nem engednek a hiúság kísértésének. Persze, számos hölgynek tetszenek a mackós külsejű úriemberek, és az is tény, hogy minden nőnek szívet melengető, ha azt látja, szeretett párja jó ízűen eszi a számára készített finom falatokat. A vonzóság és a férfiasság kérdését ezért nem szeretnénk feszegetni. Arról azonban már megemlékeznénk, milyen eredményeket tartunk a kezünkben, mikor egy-egy bátor ember betér hozzánk és testösszetétel-analízissel kezd neki a számára javasolt IdealBody® programnak.

A testösszetétel-analízist Inbody 720 géppel végezzük, melynek eredményét szakértő értékeli ki. Bárcsak elmondhatnánk, hogy a kapott értékek legtöbbször megfelelő egészségi állapotot tükröznek. Sajnos nem így van.

Bizonyos mértékig egyértelmű, hogy a diétába vágó személyek testzsír értéke magasabb lesz a normálnál. Legtöbbször az egyes testrészekre lebontott vázizom tömeg se megfelelő, illetve arányos és az edzettségi állapota is inkább csak arra vonatkozik, hogy a körülötte lévő súlyt folyamatosan cipelni kényszerül, ami olyan, mintha –noha nem egészséges módon- mindig edzene.

A legrémisztőbb azonban számunkra a zsigeri zsírok magas értéke! Mikor ezekkel az értékekkel szembesülünk, azt látjuk, a legtöbben meglepődnek azon, hogy ez nem jelent mást, mint a belső szervek, a szív körül lerakódott zsírréteget, amely mértékétől függően óriási kockázati tényezőt jelent az egészségi állapot drasztikus romlását illetően.

A mi feladatunk az egészség megóvása, a hozzánk fordulók fittségi állapotának helyreállítása egyfajta életmódváltással, amiben kulcsfontosságú szerepet tölt be a személyre szabott IdealBody® programok pontos követése, és később a súlymegtartás.

Személyes tanácsadásainkkal, konzultációinkkal, illetve a honlapunkon lévő chat funkciónkkal ugyanaz a célunk: támogatóan végigkísérni a fogyni vágyókat a saját útjukon.

Kedves férfi Olvasónk! Kérdezz tőlünk bátran, bármikor!

Legyél hős, és mentsd meg egészségedet, hogy szeretteid minél tovább örömüket leljék létezésedben!

Nézd meg a neked kialakított igényes férfi programunkat!

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség