Diétás étrend tervező

Az IdealBody® diétás étrendtervező segít megtervezni számodra az ideális étrendet. Csak töltsd ki a diétakalkulátort, és már küldjük is a javasolt programot számodra.

Nemed

Kötelező kitölteni!

Hány kilót szeretnél fogyni?

Kötelező kitölteni!

Súlyod:

kilogramm

Kötelező kitölteni!

Magasságod:

Kötelező kitölteni!

Korod:

év

Kötelező kitölteni!

Hányszor étkezel egy nap?

alkalom

Kötelező kitölteni!

Mennyit sportolsz hetente?

Kötelező kitölteni!

Szeretnéd, ha a fogyás után feszes maradna a bőröd?

Kötelező kitölteni!

Add meg e-mail címed és az első heti diétás étrendet INGYEN megkapod!

Vezetékneved

Kötelező kitölteni!

Keresztneved

Kötelező kitölteni!

E-mail címed*

Kötelező kitölteni! Hibás email

 

Étrendtervezés a diétakalkulátor segítségével

Szeretnéd elérni az ideális testsúlyodat, de tanácstalan vagy, hogy milyen étrendhez nyúlj, ami egyszerű, fenntartható és nem kíván tőled rengeteg főzéssel és bevásárlással töltött időt? Ha szeretnél meghatározó lépéseket tenni az egészséged, az önbizalmad és az életminőséged javulása felé, töltsd ki kalkulátorunkat néhány adat megadásával a nemedre, súlyodra, magasságodra, életkorodra, illetve a leadni kívánt kilókra vonatkozóan, valamint add meg, hányszor étkezel egy nap, és hány órát sportolsz egy héten. 

Miben segít személyre szabott étrendünk?

Személyre szabott komplett diétás étrendedet úgy állítottuk össze, hogy minden szükséges tápanyagot biztosítson számodra egészséged optimalizálásához, figyelembe véve az aktivitási szintedet, illetve az életkorodat, magasságodat és jelenlegi testsúlyodat, hiszen ezek a mutatók fontosak lehetnek a súlykontroll szempontjából.


Arra is ügyeltünk, hogy ne kelljen magad megfosztani a finom ízektől, és maradjon időd másra is a diétád mellett, hogy igazán jól érezd magad a folyamat közben a bőrödben, és figyelni tudj a lelki egyensúlyod megőrzésére is. Mivel kiegyensúlyozott étrended biztosítja számodra a megfelelő energiát, a közérzeted is javulni fog, amihez hozzájárulnak Ötvös Edina egészség coach kiváló diétás receptjei. Mindehhez pedig még sportolnod sem kell, ha nem szeretnél, hiszen ha betartod a gondosan összeállított étrendet, a a megfelelő kalóriabevitel önmagában segíti a fogyást.
 

Diétás étrendtervező az IdealBody®-tól: komplex segítség a fogyáshoz


A fogyáshoz nem kell koplalnod, hiszen a megfelelő és jó minőségű fehérje-, szénhidrát- és zsírbevitel elengedhetetlen az ideális és egészséges testsúly megszerzéséhez és fenntartásához. 
Az IdealBody® turmixai hatékony, finom és laktató megoldást jelentenek, ha úgy szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól, hogy közben egészséges és dinamikus maradsz.


A diétás étrendtervező kalkulátor segítségével egy komplett diétás étrendet kapsz, amelyet könnyű követni, termékeink pedig végig kísérnek az utadon, hiszen nemcsak kiváló minőségű fehérje turmixainkkal támogatjuk a fogyásodat, hanem diétás leveseinkkel is, amelyeket érdemes kiegészíteni kollagének, valamint vitaminok és antioxidánsok szedésével is a teljeskörű egészségért és szépségért.