/public/cache/4/b/b/b/a/4bbbaa8c4a59dd567cc703fd699600818045eabe-20200130185619.jpg

Bemutatkozás

Csinosnak, fittnek, formásnak lenni mindannyian szeretnénk, ám az aktuális divattrendeknél sokkal fontosabb az egészség és a minden értelemben vett jóllét. A tökéletesség és a másoknak való megfelelés hajszolása helyett ezért mi azt valljuk, hogy a saját ideálod számít. Arra bátorítunk, hogy megtaláld saját magad legjobb formáját, hogy egészségesen, önbizalommal telve, több apró örömmel és mindennapi sikerélménnyel élhesd az életed.

Történetünk:

Az IdealBody®-t 2004-ben családi vállalkozásként alapította a már korábban is diétás termékek gyártásával foglalkozó agrármérnök, Handl J. Attila. Az IdealBody® egyedi összetétele az akkori legújabb nyugat-európai trendekre alapozva, saját ötletből származik, ezt a magyar ötletet német táplálkozástudományi szakemberek dolgozták tovább, hogy tökéletesen illeszkedjen az egészséges fogyás koncepciójához. A magas minőség megtartása érdekében a gyártás a mai napig Németországban zajlik, a mindennapi cégvezetést pedig már a család második generációja vette át.

Hitvallásunk: A túlsúly csökkentésére való törekvés nem mehet az egészség rovására.

Mi a fehérje diéta lényege?

A nem megfelelően összeállított fogyókúra során legtöbbször sajnos nem csak zsírból, hanem az izmainkból is fogyunk. Ha a szervezet nem jut elég tápanyaghoz, ezen belül is fehérjéhez, akkor az izmokat is elkezdi leépíteni, a fehérje diétával megemelt fehérjefogyasztás viszont megvédi az izmokat. Ezzel a módszerrel a szervezet elkezdi kiüríteni a szénhidrát raktárakat, és beindul a zsírból történő fogyás. Az sem mindegy, hogy a diéta alatt milyen fehérjéket fogyasztunk. A fehérjék minőségét a biológiai érték mutatja, ez a mérőszám jelzi, hogy a bevitt fehérje milyen mértékben képes hasznosulni, tehát hogy a szervezet mennyire képes beépíteni a saját működésébe. Ez a mérőszám azt is mutatja, milyen gyorsan és milyen hatékonysággal képes a szervezetünk felhasználni az elfogyasztott fehérjét. Az IdealBody® biológiai értéke extra magas.

Mitől más az IdealBody® diéta?

Az IdealBody® direkt fogyókúrához kifejlesztett komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami nem csupán kiegészítésként alkalmazható az egészséges étrend mellé, hanem 1 turmix önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van: a turmixokban 3 forrásból származó (szója, tej, joghurt), teljes értékű fehérje található, amik egymás hatását támogatják, így a nagyobb hatékonyságért nincs szükség extrém mennyiségű fehérje bevitelére. Az IdealBody® turmixoban ezen kívül a szükséges mennyiségű szénhidrátok, rostok, zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok is megtalálhatók, amiknek köszönhetően a fogyás éhezés nélkül, egészséges módon történik. Ráadásul mivel a testsúlyunk 80%-ban a táplálkozástól függ, így a fogyás edzés nélkül is megindul.

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!