BLOG

BLOG Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van?

Az elasztin egy fehérje, a bőr rugalmassága szempontjából talán az egyik legfontosabb a kollagén és a hialuronsav mellett. Mit kell tudni róla?

BLOG Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend?

A kalóriadeficit a diéta egyik legfontosabb hívószava, hiszen e nélkül a súlyvesztés nem tud létrejönni. De hogyan érhetjük el a kalóriadeficitet?

BLOG Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre

Mi az anti aging jelentése, hogyan is valósítható meg a gyakorlatban a bőrfiatalítás? Íme minden, amit az öregedés elleni harcról tudni érdemes!

BLOG Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához?

A fehérje a legfontosabb makrotápanyag, amivel kalkulálni kell az izomnövekedés/súlyvesztés eléréséhez. De vajon mit kell róla tudni?

BLOG Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása?

A hialuronsav legfőbb előnye a vízmegtartás — vagyis a bőrünk rugalmasságának megtartása. De mi is ez pontosan, miben van és milyen hatásai vannak?

BLOG Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj!

A kalóriaszámlálás a diéta egyik legfontosabb része, hiszen ahhoz, hogy súlyt vesszünk, kalóriadeficitbe kell kerülnünk. De hogyan?

BLOG Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd! Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd! Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd!

Az arcápolási rutinnak meghatározott sorrendje van, amelytől bár el lehet térni, mégis azt ajánljuk, hogy kezdőként ezzel indulj el! 

BLOG Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan? Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan? Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan?

“Fogyni szeretnék!” - hangzik el gyakran, de a motiváció hamar alábbhagy. Mutatjuk, hogyan ne add fel a fogyókúrás céljaidat.

BLOG Fogyás edzés nélkül? Mutatjuk, hogyan lehetséges! Fogyás edzés nélkül? Mutatjuk, hogyan lehetséges! Fogyás edzés nélkül? Mutatjuk, hogyan lehetséges!

A fogyás edzés nélkül is kivitelezhető, de ehhez pontosan tudnod kell, hogy mibe is vágod a fejszédet. Mutatjuk, mire kell odafigyelned!

BLOG Tápláló fehérjeturmix a fogyáshoz: Miért jobb a shake, mint a kapszula? Tápláló fehérjeturmix a fogyáshoz: Miért jobb a shake, mint a kapszula? Tápláló fehérjeturmix a fogyáshoz: Miért jobb a shake, mint a kapszula?

A legtöbben a fehérjeturmix vagy a fogyókúrás kapszula felé nyúlunk. De vajon melyik a hatékonyabb? 

BLOG Jojó-effektus: Mi ez és hogyan kerüljük el? Jojó-effektus: Mi ez és hogyan kerüljük el? Jojó-effektus: Mi ez és hogyan kerüljük el?

Meg lehet szabadulni a jojó-effektustól? Hogyan lehet helyesen fogyni, hogy a súly ne térjen vissza? Eláruljuk!

BLOG Kezünkben a kulcs: Így lehet fogyni sport nélkül Kezünkben a kulcs: Így lehet fogyni sport nélkül Kezünkben a kulcs: Így lehet fogyni sport nélkül

A fogyás a szakemberek szerint 80%-ban a tápláléktól függ, és csak 20%-ban igényel testmozgást. Hogyan lehetséges a fogyás sport és életmódváltás nélkül? Erre adunk most választ!

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

Dönts okosan! 1 db turmix ára csomagban csak 7857 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

24 570 Ft helyett23 570 Ft 15 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

Dönts okosan! 1 db turmix ára csomagban csak 7815 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

32 760 Ft helyett31 260 Ft 15 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

Dönts okosan! 1 db turmix ára csomagban csak 7590 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

40 950 Ft helyett37 950 Ft 14 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!