BLOG

BLOG A fehérje hatása a szervezetre: adagolási és beviteli tippek A fehérje hatása a szervezetre: adagolási és beviteli tippek A fehérje hatása a szervezetre: adagolási és beviteli tippek

Miért fontos a megfelelő mennyiségű protein bevitele, és mennyit kell belőle fogyasztani? Hogyan segít a fehérje fogyókúra esetén, és mi a fehérjepor hatása az izomtömegre? Cikkünkben megválaszoljuk leggyakoribb kérdéseiteket a fehérje hatása és adagolása kapcsán.

BLOG Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál! Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál! Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál!

A fogyás az egyik leggyakoribb vágy, ami az újévi fogadalmak között is legtöbbször vezeti a listát. Sokan azonban már februárra feladják a próbálkozást, mert nem érik el a kívánt eredményt. Ha te is úgy érzed, hogy elakadtál a fogyásban, ne aggódj! Ebben a cikkben szakértőink válaszolnak a leggyakoribb kérdésekre, hogy segítsenek megtalálni a probléma gyökerét és megtörni a stagnálást.

BLOG Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok?

Minden, amit a diétás shakekről tudni akartál: állaguk, oldhatóságuk, tápanyagtartalmuk. Válaszd a legjobbat, érd el egészséges céljaidat!

BLOG Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása

Mire jó a kollagén és mire nem? Mi az, amit talán rosszul tudtál és mi az, amiről talán máshol nem olvastál igazat? A cikkben fény derül minderre.

BLOG 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában

Miben van kollagén? Melyek azok a természetes kollagénforrások, amelyek fokozzák a test kollagén termelődését?

BLOG Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre

A tudatos bőrápolás otthon, házilag is eredményes lehet, amennyiben a megfelelő termékeket használjuk és tudjuk, hogyan érdemes belekezdeni! 

BLOG Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van?

Az elasztin egy fehérje, a bőr rugalmassága szempontjából talán az egyik legfontosabb a kollagén és a hialuronsav mellett. Mit kell tudni róla?

BLOG Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend?

A kalóriadeficit a diéta egyik legfontosabb hívószava, hiszen e nélkül a súlyvesztés nem tud létrejönni. De hogyan érhetjük el a kalóriadeficitet?

BLOG Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása?

A hialuronsav legfőbb előnye a vízmegtartás — vagyis a bőrünk rugalmasságának megtartása. De mi is ez pontosan, miben van és milyen hatásai vannak?

BLOG Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre

Mi az anti aging jelentése, hogyan is valósítható meg a gyakorlatban a bőrfiatalítás? Íme minden, amit az öregedés elleni harcról tudni érdemes!

BLOG Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához?

A fehérje a legfontosabb makrotápanyag, amivel kalkulálni kell az izomnövekedés/súlyvesztés eléréséhez. De vajon mit kell róla tudni?

BLOG Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj!

A kalóriaszámlálás a diéta egyik legfontosabb része, hiszen ahhoz, hogy súlyt vesszünk, kalóriadeficitbe kell kerülnünk. De hogyan?

Vágj bele a programunkba kedvezményes csomagokkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés

Komplex Próba csomag

2 turmix, kollagén, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod az ínycsiklandóan finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát és egy választott kollagén komplexet: A Collagen Cocktail folyékony szépségápolási étrend-kiegészítője 9600 mg hidrolizált kollagént, tartalmaz, hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítva. Az IdealBody® kollagén italpor szintén több mint 9000 mg hidrolizált kollagént, hialuronsavat, acai- és csipkebogyó kivonatot, hozzáadott vitaminokat tartalmaz.

Ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos mintaétrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

32 369 Ft helyett26 850 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!