BLOG

Melyik a legjobb kollagén ráncok ellen?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 


Kollagén ráncok ellen már injekció formájában is elérhető, a beavatkozás viszonylag rövid, de nem olyan hatásos, sőt, egyéb gondok is vannak vele… pedig milyen egyszerűnek hangzik, nem igaz? Egy megbízható orvos pillanatok alatt beadja a kollagént, az eredmény pedig igen látványos is lehet. De mégis mi vele a probléma?

A kollagén injekció olyan, mint a botox?

Biztosan hallottál  már  a botox kezelésről, de mi a helyzet a kollagén injekcióval? Bár a botox gyakorlatilag idegméreg és teljesen más a hatásmechanizmusa, mégis a kollagén injekció kezeléssel két közös pontja is van. Az egyik, hogy ezt is tűvel adják be. A másik, hogy sajnos nem hagyja érintetlenül az arcod kifejezőképességét. Ezért semmiképpen sem szeretnénk téged arra buzdítani, hogy most rohanj el egy klinikára, mert a kollagént ilyen egyszerűen juttathatod a megfelelő helyre…


Kollagén injekció versus folyékony kollagén

Az kétségtelen, hogy a kollagén ráncok ellen igen hatásos, de vajon injekció formájában is lehet pont olyan jó, mint folyékony kollagénként? Rövid távon igen, mivel igen látványosan és gyorsan hat, ráadásul komoly orvosi gyakorlata is van a kollagén alkalmazásának. Legrégebben talán ízületi problémák kezelésére alkalmazzák a kollagénes terápiát.

Az orvosi kollagén állati (főként marha) forrásból származik.

Injekcióként a kollagént ráncok ellen az arcon, és az ajkak elvékonyodásának kezelésére is alkalmazzák. Csupán pár perc maga a beavatkozás, azonban nem tartós. Kb. 3 hónap múlva elkezd múlni a hatása, ezért meg kell ismételni. (Egyébként a hialuronsav kezelésre pont ugyanez érvényes).
A rendszeres tűszúrások hátulütője, hogy egy idő után látható nyomot hagyhatnak az arcon, akár torzíthatják a mimikát és puffadást is okozhatnak.
A kollagén pótlása kollagén italként sokkal természetesebb, nem károsítja a bőrt, a szöveteket és nem jár kellemetlen tűszúrással, ráadásul egész életen át biztonsággal fogyasztható.

IdealBody®

Melyik a legjobb kollagén ráncok ellen?

Az I-es típusú hidrolizált kollagén peptid (előemésztett formájú kollagén) a legjobb kollagén ráncok ellen. Ez a fajta kollagén alkotja a bőröd kb. 75%-át és adja a bőröd rugalmasságát. A kollagén az elasztin, illetve fibrin szálakkal összefonódva vázat alkot, ezt egészítik ki a  hialuronsav molekulák és együtt teszik feszessé, fiatalossá a bőrt.

Így működik a folyékony kollagén ráncok ellen
A folyékony kollagén azért hatásos ráncok ellen, mert biztosítja a tested számára a kollagén szintézishez szükséges alapanyagot: a kollagént és a C-vitamint is (utóbbi támogatja a kollagén képződését az aminosavakat kollagénné építő enzim termelődésének működésének fokozásával).

Mikor megiszod a folyékony kollagént, a szervezeted először lebontja aminosavakra, felszívódik a bélből, bekerül a vérkeringésbe, majd újra felépíti belőle a kollagént ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ezért nem mindegy, hogy melyik típusú kollagént szeded! A II-es típus például kifejezetten az ízületi porc problémákra lehet hatásos (ezt például ebben a kutatásban is vizsgálták). Ellenben az I-es típusú kollagénre kifejezetten a bőrben van szükség. Tehát, ha a megfelelő kollagént fogyasztod, segítheted a tested abban, hogy fel tudja építeni a bőrt rugalmassá tevő kollagén vázat.

Miért a Collagen Cocktail Komplex kollagén ital a legjobb  kollagén ráncok ellen?

Mert beletettük a bőrfiatalító mesterhármast, mindazt, ami a bőrt feszessé, rugalmassá és fiatalossá teheti (kollagén, elasztin és hialuronsav). I-es típusú, német hidrolizált kollagén peptidet használtunk megbízható forrásból, amiből extra magas koncentrációban került bele (9.600 mg a napi adag) kollagén italban.

Azonban itt nem álltunk le, dúsítottuk még a kollagén szintézist nagymértékben segítő C-vitamint, A-vitamint (csökkentheti a kollagén lebontását és serkentheti az új kollagén rostok képződést), a bőrt megújulását segíthetó cinket, illetve a haj, körmök és a bőr szuper szépség vitaminját, a biotint (más néven H-vitamin).

KIPRÓBÁLOM A BŐRFESZESÍTŐ KOLLAGÉNEKET!

LIME ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas a feszes, fiatalos bőrért. Lime ízű folyékony kollagén 9600 mg kollagénnel. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

BARACK ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Feszes bőr, fiatalos kinézet bármilyen életkorban? Próbáld ki a barack ízű kollagén-hialuronsav-elasztin komplexet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

GYÜMÖLCS ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Tegyél a feszes, fiatalos bőrért minden életkorban! Támogasd kollagén-hialuronsav-elasztin komplexszel bőrödet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml