A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

Sport mellett sem kell tartanod a diétától, hiszen megfelelő módszerrel izmot nem, csak zsírt veszíthetsz! Ha van egy kis eltüntetni való „hőszigetelés” rajtad, amitől nem látszik, milyen sok munka van az alakodban, akkor Sportos programunk pont neked szól! Mivel a testsúlyod 80%-ban a táplálkozástól függ, ezért már egy apró változtatás is látványos eredményt hozhat.

A diéta során:

1

Akár az összes étkezésed kiválthatod a magas minőségű, 40% fehérjetartalmú turmixokkal, így még főznöd sem kell.

2

A magas, 162-es biológiai értékű fehérjekomplex megvédi az izmaidat a diéta alatt, így a fogyás zsírból történik.

3

A turmix rostokat, zsírsavakat, vitaminokat és a szükséges szénhidrátot is tartalmazza, így nem kell egy egész marék étrendkiegészítőt szedned.

4

Azokon a napokon, amikor aktívan sportolsz, iktass be egy plusz étkezést: edzés előtt és után igyál meg fél-fél adag vízzel készített turmixot.

Miért nehéz sportos életmód mellett fogyni?

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

Sokan gondolják, hogy aki sportol, annak nincsenek súlyproblémái, ez azonban természetesen nincs így. Arra viszont pont elég ez a tévhit, hogy elbizonytalanítson: biztos te csinálsz valamit rosszul, benned van a hiba. Az igazság viszont az, hogy a testsúly döntően a táplálkozáson múlik.

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

A diéta szó hallatán természetesen tartasz az izomvesztéstől, hiszen nem azért edzel kő keményen a teremben, hogy elveszítsd a kemény munka eredményét. A helytelen fogyókúrák gyakran az izmokat építik le elsőként a nem megfelelő tápanyagbevitel következtében, ám ha okosan diétázol, ez nem fordul elő.

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

A fizikai aktivitáshoz kell a megfelelő kalóriabevitel, így megvonáson alapuló fogyókúrát már csak ezért sem lehet ilyenkor követni. Az alacsony kalóriás, ugyanakkor megfelelő összetételű és minőségű, egészséges fogások elkészítése viszont rengeteg időt és energiát vesz el. Olyan megoldás kell, ami nem igényli egy sztárszakács képességeit.