/public/cache/f/8/b/d/9/f8bd9ce461bc153fd70ed96a386e7879da39f586-20220325164224.jpg

Társadalmi felelősségvállalásunk

Összefogás és edukáció: hisszük, hogy ez kell a sikerhez.

Bár turmixaink első pillantásra csak egy szűk réteg számára jelentenek segítséget, ha kinyitjuk a szemünket a világra, rengeteg más területen is tehetünk a közösségünkért, a minket körülvevő világért. 2004 óta számos területen - az egészségügytől a korai nevelésig - hívtuk fel a figyelmet az elhízás veszélyeire vagy segítettük adományokkal az arra rászorulókat.

Összefogás a menekültekért - 100 Ft-ot adományoztunk minden turmixpor árából

IdealBody®Együtt minden könnyebb, különösen krízishelyzetben. Az Ukrajnai válság kirobbanásakor mi is szerettük volna valamilyen módon támogatni a segítségre szorulókat. Éppen ezért 2022.03.10-03.16. között bevételünk egy részét átcsoportosítottuk és 100 Ft-ot félretettünk minden eladott nagy dobozos (525 g) turmixpor árából a háború elől menekülőknek. Az adományozás egy hete alatt összesen 200 000 forint gyűlt össze, amiből élelmiszert és tisztálkodási szereket vásárolunk a rászorulóknak. Az adományt az Ökomenikus Segélyszervezeten keresztül juttatjuk el a megfelelő helyre.

Köszönjük, hogy itt vagytok velünk, és hogy együtt másoknak is segíteni tudunk!

 
Környezetvédelmi törekvéseink

IdealBody®A környezetünk védelme, ökológiai lábnyomunk csökketése minden folyamatunk során fontos szempont. A hulladék csökkentése érdekében a megrendelt termékek csomagolásánál különböző méretű termékkartonokat használunk, hogy a lehető legkevesebb kitöltő anyagra legyen szükség. Az elmúlt években a műanyag eredetű kitöltő anyagok mennyiségét minimalizáltuk és papír alapúra cseréltük.

Szintén fontosnak tartjuk, hogy termékeink csomagolása 100%-ban szelektíven gyűjthető (alumínium doboz, műanyag tető, műanyag doboz), vagy a háztartásban újrahasznosítható. Vásárlóinkat folyamatosan bátorítjuk rá, hogy hasznosítsák újra a kiürült IdealBody dobozokat, és ehhez ingyenesen letölthető anyagokat is kínálunk, amivel a kiürült dobozok új életet kaphatnak.

IdealBody®

500 db Mom’s Secret vitamint adományoztunk

IdealBody®A Covid-járvány kitörésekor fontosnak láttuk, hogy minden lehető eszközzel hozzájáruljunk az ország egészségének megőrzéséhez. 2020 tavaszán 50-50 doboz Mom’s vitamint küldtünk számos magyar kórháznak, amivel Ezüst fokozatú oklevet is kiérdemelteünk. Az általunk támogatott intézmények: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Anyaotthona, Heim Pál Gyermekkórház , Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája, salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház, Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Szombathelyi Markusovszky Kórház, Zala Megyei Szent Rafael Kórház, Siófoki Kórház Szülészet, Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, bajai Szent Rókus Kórház.

IdealBody®1000 adag turmixot gyűjtöttünk a dokiknak 

Hatalmas sikerrel zárult az #etesdadokit jótékonysági akciónk. Az akció keretében két hétig minden eladott tasakos turmix után egy tasakos turmixot ajánlottunk fel járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozóknak. Az akció vége egy picit felfelé kerekítéssel újabb  1000 adag turmix lett,. Ezúttal 4 fővárosi intézménynek, a Honvéd Kórháznak, a Szent István Kórháznak, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiájának és a Péterfy Sándor Utcai Baleseti Központnak küldtünk intézményenként 250 adag turmixport.

IdealBody® 

IdealBody®Részt vettünk az #etesdadokit kezdeményezésben

2020-ban a koronajárvány kitörésekor rengeteg ember fogott össze, hogy étellel segítse az orvosokat, ápolókat. És mivel az IdealBody nem csupán egy diétás turmix, hanem étkezéshelyettesítőként tökéletesen kivált egy teljes értékű étkezést, mi is beszálltunk ebbe a kezdeményezésbe. 2020 márciusában a Bethesda Gyermekkórháznak és a  Péterfy Sándor utcai kórháznak küldtünk 400-400 darab tasakos kiszerelésű IdealBody turmixot az elkészítéshez szükséges shakerekkel együtt, hiszen ez 400 adag könnyen elkészíthető, egészséges ételt jelentett az ott dolgozó orvosoknak, nővéreknek.

IdealBody®