BLOG

[CSR] Étkezéshelyettesítő turmixokkal segítik a dokikat

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Jótékonysági összefogásra hívta fogyasztóit az IdealBody, a gyűjtés eredményeként 6 magyar kórháznak jut az étkezéshelyettesítő turmixokból.

A koronavírus járvány rengeteg új, közösségi megoldást hívott életre, amik közül az egyik legátfogóbb kezdeményezés az #etesdadokit felhívás lett, ami könnyen, gyorsan elfogyasztható élelemmel látja el a túlórázó orvosokat, nővéreket. A pékségek, éttermek, pizzériák mellett egy szokatlan támogatója is lett a kezdeményezésnek: az idén 16 éves IdealBody az étkezéshelyettesítő turmixporait ajánlotta fel. 

A cég az idei megújulás keretében piacra dobott praktikus, egy adagos kiszerelésű turmixaiból először 400 adagot ajánlott fel a Bethesda Gyermekkórháznak és szintén 400 adagot a Péterfy Sándor utcai kórháznak, majd jótékonysági akció keretében a fogyasztók támogatását kérte. Ennek keretében minden eladott egy darab tasakos kiszerelésű termék után további egy darabot adományoztak az egészségügyi dolgozóknak. A jótékonysági akciónak akkora sikere lett, hogy 4 fővárosi intézménynek, a Honvéd Kórháznak, a Szent István Kórháznak, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiájának és a Péterfy Sándor Utcai Baleseti Központnak is jutott intézményenként 250 adag turmixpor.

A magyar fogyókúrás márka természetesen nem diétáztatni szeretné az orvosokat: az IdealBody turmixok a diétás célú használat mellett étkezéshelyettesítőként tökéletesen kiváltanak egy teljes értékű étkezést. A turmixok ugyanis minden, a szervezet számára alapvető tápanyagot optimális arányban tartalmaznak, így könnyen elkészíthető, egészséges ételt jelentenek az orvosoknak, nővéreknek, szemben például egy gyorsan elfogyasztott szelet csokoládéval. 

„A könnyen, gyorsan elkészíthető, félkész ételek jó megoldásnak tűnhetnek, amennyiben a kényelem vagy éppen a szűkös határidő okozta kényszer miatt nem szeretnénk sütni-főzni. Azonban ezek többsége rendkívül egészségtelen, magas só-, cukor- és zsírtartalommal rendelkeznek, vitaminokat, ásványi anyagokat és értékes tápanyagokat nem tartalmaznak.” – magyarázta Handl Tamara, az IdealBody szakmai vezetője. A szakértő szerint ilyenkor jelenthetnek alternatív megoldást az olyan étkezéshelyettesítő turmixok, amelyek 40%-ban fehérjét tartalmaznak, mellette pedig természetes zsírsavakat, rostot, szénhidrátot, vitaminokat, plusz ásványi anyagokat, így teljes értékű táplálékként is megállják a helyüket. 

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség