A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

[CSR] Gyűjtés a leukémiás gyerekek számára

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

2017 őszén a Rádió 1 gyűjtést szervezett a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számára, melyhez örömmel csatlakoztunk. 

Amint tudomásunkra jutott a Rádió1-es Balázsék megmozdulása, kaptunk is az alkalmon, hogy egy jó ügy mellé álljunk. A cégünk, az Idealbody Kft. 300 000 Ft-tal támogatta az alapítvány munkáját, öt másik céggel együtt összesen több, mint 1 millió forint adomány gyűjtöttünk össze.

Az alapítványról:

Közhasznú alapítványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kifejezetten a közvetlen beteget segítsük. Leukémiás gyermekeket, illetve rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeket támogatunk. A gyerekek mellett mi a felnőtt betegeket is segítjük!

IdealBody®

"A mi kis támogatottaink, hőseink, bizony hosszú-hosszú heteket, hónapokat, nem ritkán éveket töltenek kórházban, s ezalatt az idő alatt, amíg életük nagy harcát vívják, bizony segítségre szorulnak. A segítségünk nagyon is jól jön a kezelések előtt, alatt, és az utógondozásban egyaránt. Mindenben próbálunk a szülők, és felnőtt betegeinknek segítségére lenni, őket pénzbeli és tárgyi támogatásban részesíteni." Bajzát Krisztián, az alapítvány képviselője

Biztosak vagyunk benne, hogy az összeg jó helyre került, és reméljük, hogy ezzel az összeggel is enyhíthetünk a kis betegek terhein.

Ha Te is szeretnéd támogatni az alapítványt, az alábbi linken találsz róla infókat:
http://www.tegyunkleukemia.hu/ 

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm