Sikertörténetek

Visszakaptam önmagamat és az életkedvemet

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Dávid a Nagy Fogyás program keretében 25 kilót fogyott  – és nemcsak az alakja, de az étkezése és életmódja is teljesen átalakult. Íme az ő története!

Nem bíztam már semmilyen módszerben

35 éves vagyok, 14 éve élek boldog kapcsolatban a feleségemmel, egy kisfiúnk született, s idén júliusban érkezik a második trónörökös. A nejem még egy 70 kg-os daliával ismerkedett meg, ám a nyugodt életnek, a sport hiányának és később az ülőmunkának köszönhetően szépen gyarapodott a súlyom, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már 105 kg-ot mutat a mérleg. 2011-ben sikerült fogynom 15 kg-t, de utána hamar vissza jött az addig leadott felesleg. Zavarni zavart, de valahogy lusta voltam arra, hogy nekiálljak újra fogyni, illetve nem bíztam már semmilyen módszerben. Ezért is volt számomra érdekes az IdealBody® Nagy Fogyás programja, hiszen ha egy cég vállalja, hogy a sikeres fogyókúrám után visszakapom a befektetett összeget, akkor „valamit tudhatnak”. Az is pozitívum volt számomra, hogy már az első találkozáskor biztosítottak arról, hogy segítenek mindenben. Így is történt.

Végre egy hitelesnek tűnő diéta

Az is a hitelességüket erősítette, hogy mikor elmentem a felmérésre, és elmondtam a célomat, Réka (megj. IdealBody® Tanácsadó) válasza nem az volt, hogy ez nem fog menni, sőt, az sem, hogy csak vágjak bele, és hamarosan visszanyerem a formám. Helyette elfogadta a célomat, és az ahhoz vezető utat reálisan határozta meg: be kellett látnom, hogy 23-24 kg leadása bizony 5-6 hónapba telik. A racionális hozzáállással még tovább erősítették bennem a bizalmat.

Ajánlatunk

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

És még csak nem is volt nehéz!

2017 januárjában a 176 centis magasságomhoz 105 kg volt a testsúlyom. 6 hónappal később a mérleg már csak 82 kg-ot mutatott, és még csak nagy nehézségeket sem jelentett a diétázás. Pedig másra számítottam: igaz, a turmix nagyon ízlett, de nem tudtam elképzelni, hogy fél éven át „ezen éljek”. Tudtam magamról, hogy ha valamit egyszer elkezdek, azt véghez is viszem, de az igazat megvallva, az éhségtől azért tartottam. Mint kiderült, ok nélkül: a 30 napos Programnak csupán az 1. szakasza volt, ami egy kicsit próbára tett, de ezt is megcsináltam. Éhség tehát egyáltalán nem gyötört, helyette a napi négyszeri étkezés megszokása volt kissé problémásabb, mivel annak ellenére, hogy túlsúlyos voltam, a diéta előtt csak napi két-háromszor ettem. Ám ezek a „nehézségek” igazán nem voltak számottevőek, és a feleségem is sokat segített, aki egészséges ételek főzésével támogatta a diétámat. Sok zöldség került az étrendünkbe, amely korábban nem jellemezte az étkezésünket.

25 kilóval könnyebben

A kilók pedig folyamatosan fogyatkoztak – minden nap mértem magam, annak ellenére, hogy olykor a mérleg egyik napról a másikra picivel többet mutatott. Ezt nem jól viseltem, de ilyenkor a mentorom, Réka mindig megnyugtatott, hogy ne izguljak, mivel a jegyzeteimből is látszik, mennyire betartom az előírásokat, akkor nem lehet kérdéses az eredményesség.  Nem is lett, hiszen a diéta végére, négy 30 napos Program után, júliusra 23 kilóval voltam kevesebb, 105 kilóból 82 kg-ra fogytam. Év végére pedig már 80 kg alá is tudtam menni, volt időszak, amikor 76 kg-ot mutatott a mérleg, de átlagban 80 kg körül vagyok jelenleg, ami 25 kg stabil mínuszt jelent.

IdealBody®

Egészen más így az élet

Ez hatalmas változás: az összes ruhámat kifogytam. Igaz, a régi időkből még sok ruhám maradt, mert mindig azt mondtam, én ezeket egyszer még hordani fogom – de tenni semmit nem tettem az ügy érdekében, egészen az IdealBody®-ig. Így párat azokból is újra elővettem, de bizony szinte egész új ruhatárat kellett beszereznem. Persze soha rosszabb problémát:)  Egészen másképp érzem magam a bőrömben, végre amikor a tükörbe nézek, már nem azt látom, hogy „a tokám nagyobb, mint a fejem”, hanem újra önmagam néz vissza rám. Az étkezésem sokkal egészségesebb lett, megint elkezdtem sportolni, infrabiciklizek, futok, ha időm engedi, focizok, és hétvégente persze nagyokat sétálok a kisfiammal.

Hogy mit hozott számomra az IdealBody®? A 25 kilós fogyásnál is fontosabbat: visszaadta az életkedvem. Köszönöm!

Az ő története is érdekelhet:

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség