BLOG

Kinek való és kinek nem a kollagén?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A kollagén nem való mindenkinek, de vajon miért? Ebből a cikkből választ kapsz arra, hogy függ-e az életkortól, testsúlytól, hogy kell-e a kollagént pótolni és ha igen, mennyit.  Megtudod azt is, hogy milyen hatása lehet a kollagénnek változókorban. Olvass tovább!

Kollagén pótlás: kinek ajánlott és kinek nem?
Elsősorban gyermekeknek, illetve 25 éves kor alatt, mivel ekkor még a szervezet még bőségesen termeli a kollagént. Kivételt képeznek az intenzíven sportolók, mivel számukra kifejezetten ajánlott a kollagén pótlása az ízületeik egészsége miatt.


A testsúlytól függ az, hogy kell-e kollagént szedni és ha igen, mennyit?
Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy a testsúly befolyásolná azt, hogy mennyi kollagént érdemes szedni. A döntő tényező az életkor és az életmód. Egyes kutatások szerint a javasolt napi mennyiség 2.500 és 15.00 milligramm között változik.

A kollagén és az életkor
A legfőbb faktor az életkor, ugyanis már 25-30 éves kor között csökkenni kezd a kollagén termelése a szervezetben (egyénenként eltérő és függ az életmódtól is). Az első ráncok jellemzően 30 és 35 között jelennek meg, azonban a bőr csak a negyvenes éveinkben kezd el látványosan öregedni. 
Sajnos azonban a ráncok felszaporodás már fiatalkorban is elkezdődhet, ezért jobb a megelőzés.
Sokkal jobb eredmény érhető el, ha a megelőzésre koncentrálunk és már 25 éves korban elkezdjük pótolni ezt az értékes fehérjét.

IdealBody®

Ha már elmúltál 40, esetleg még több, akkor se kapj frászt, hiszen bármilyen életkorban segíthet. Ezért ha eddig még nem határoztad el magadat, akkor ne halogasd tovább: minél hamarabb kezded pótolni a kollagént annál jobb.

Itt van például a fiatalság elixírje, a  Collagen Cocktail Komplex (kollagén ital), ami a tiszta kollagén mellett tartalmaz még elasztint és hialuronsavat is. Ők a bőrfeszesítés mesterhármasa, hiszen e három anyag együtt biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Plusz tettünk bele biotint is, hogy a körmeid is ragyogóak és erősek legyenek, s a hajad is meg fogja hálálni a gondoskodást.

A kollagén hatása változókorban és 25+ éves korban
Változókorban válik a leginkább drasztikussá a kollagén hiány tünetei kezdve a bőrtől, az ízületeken át egészen a csontokig, izmokig. Ezért ha teheted, előzd meg és már 25 éves kortól kezdj el természetes kollagént szedni. A hormonváltozás miatt ugyanis a hölgyeket különösen érinti a csontritkulás és az ízületi panaszok is ekkor erősödnek fel. A kollagén pótlása hatékonyan segíthet megelőzni és akár enyhíteni is ezeket a tüneteket, így bátran mondhatjuk, hogy a szépség mellett az egészségre is remek hatással lehet.

Ezek erősíthetik a kollagén hatását
A testmozgás, a kálcium, a D-vitamin és egyéb vitaminok, fehérjék, antioxidánsok (C-vitamin, E-vitamin) pótlása egyaránt elengedhetetlen ahhoz, a kollagén a legjobb hatást fejtse ki és a növekedjen a szintézise a bőrben. 
Ha azonban az egészséges életmód pipa, a folyékony kollagén ital csak rád vár, hogy még jobban megfiatalodj és felteszi az i-re a pontot.

KIPRÓBÁLOM A BŐRFESZESÍTŐ KOLLAGÉNEKET!

LIME ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas a feszes, fiatalos bőrért. Lime ízű folyékony kollagén 9600 mg kollagénnel. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

BARACK ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Feszes bőr, fiatalos kinézet bármilyen életkorban? Próbáld ki a barack ízű kollagén-hialuronsav-elasztin komplexet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

GYÜMÖLCS ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Tegyél a feszes, fiatalos bőrért minden életkorban! Támogasd kollagén-hialuronsav-elasztin komplexszel bőrödet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml