BLOG

Mi az a tiszta kollagén és hogyan javítja a szemet?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Igen, jól olvastad, a kollagén még a látásodat is javíthatja, sőt, a testedben sok más helyen is olyan pozitív hatással van az egészségedre, amire nem is gondolnál. De hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kollagén a leggyakoribb fehérje, ami a szervezetünkbe előfordul. Mondhatjuk úgy is, hogy minden harmadik fehérjénk kollagén típusú. Lássuk, mi mindent érhetsz el kollagén pótlással!

A tiszta kollagén nem biztos, hogy a legjobb kollagén

A tiszta kollagén jelentése kétféle is lehet. Egyrészt utalhat arra hogy mindenféle egyéb anyagtól, mesterséges adalék anyagoktól (színezékektől) mentes. Másrészt utalhat arra is, hogy az adott termék, például étrendkiegészítő KIZÁRÓLAG kollagént tartalmaz, tehát se vitaminokkal, se ásványi anyagokkal nem gazdagították. Ez persze lehet vonzó és már hallom is, ahogy felkiáltasz, hogy “ez kell nekem, pont erre van szükségem” .

Az igazság viszont az, hogy a kollagén önmagában mit sem ér. Akkor tudsz vele eredményt (feszesebb bőrt, erős körmöket, dús hajat és mozgékony ízületeket) is elérni, ha a segíted a felszívódását (erre hivatott például a C-vitamin), és egyéb tápanyagokkal is segíted a még látványosabb javulást.

Ezek a tápanyagok teszik még hatékonyabbá a tiszta kollagént
Vegyük például a kollagén italt. A Collagen Cocktail Komplex folyékony kollagén kifejezetten bőrre lett fejlesztve, ezért dúsítottuk különböző hatóanyagokkal, mint az elasztin és hialuronsav, C- és A-vitamin, cink és biotin.

A Collagen Cocktail kollagén itala az egyetlen folyékony kollagén, amely ezekkel a hatóanyagokkal kapható, és nem kell külön pótolnod őket. Hiszen tested ugyanúgy rendelkezik természetes hialuronsav és elasztin raktárakkal, mint a kollagénnel, amik az idő múlásával ürülni kezdenek, ezért őket is pótolnod kell. Emellett a biotin a haj és a köröm szépségvitaminja is, ezért kollagén italunk hatására a hajad dúsabb, fényesebb, a körmeid erősebbek lesznek.

IdealBody®

Ha szeretnél te is dús, egészséges hajkoronát, csökkentenéd a hajhullást is, és persze a bőrödet is szeretnéd feszesíteni, a kollagén ital csak rád vár! Választhatsz gyömölcsös, barack vagy lime ízek közül.

Tehát bizonyos értelemben kollagén italunk nem tiszta kollagén, hiszen egy halom hasznos vitamint és ásványi anyagot is csempésztünk bele (a Te szépségedért, egészségedért és fiatalságért). Másrészről viszont 100%-ban természetes hidrolizált kollagén peptidet tartalmaz, ami  abszolút megbízható, német gyártótól származik.

A tiszta kollagén hatásai, amit még álmodban sem gondolnál
A kollagén pótlás már önmagában is előidézi a kollagén fokozott szintézisét. Ez talán furcsán hangzik, de tényleg így van: ez egy öngerjesztő folyamat, ha több kollagén fogyasztasz, a tested még többet fog termelni.
A kollagén megelőzheti a UV-sugarak okozta károkat is és csökkenti az arcbőr érdességét, ezért finomabb, puhább tapintású lesz.
Nem csak a hajhullásnak vet gátat, de az őszülésnek is megálljt parancsol. Ha már egész korán, a 30-as éveid elején a szürke hajszálak miatt bosszankodsz, érdemes a tiszta kollagént pótolni!

Ha nagyobb dózisban szedsz kollagént, vagyis 5-10.000 mg között, a csontritkulást is jó eséllyel megelőzheted. A kollagén ugyanis fokozza a kálcium felszívódását, a csontképző sejteket pedig arra készteti, hogy nagyobb erőbedobással dolgozzanak.
Segíti a sebek gyógyulását is, ugyanis a kollagén indítja el a véralvadást, a heg erősödéséig kollagén ragasztja össze a sebet, majd a bőr regenerálódása is az I-es típusú kollagén “legyártásával” zárul.

Akár a látást is javíthatja a tiszta kollagén, ugyanis a szem üvegesteste (a fehér rész), a retina, illetve a szaruhártya is kollagénből épül fel.
A kollagén az úgynevezett “bél gát” működését is javíthatja, ezáltal a bél és egész testünk egészségére komoly hatással lehet. A bél gát felelős azért, hogy a káros anyagok ne árasszák el szervezetünket, illetve ő szívja fel a hasznos tápanyagokat, a vizet, az elektrolitokat is.

A szépség és az egészség kéz a kézben jár, ezt mi mindig is vallottuk, ezért is hangsúlyozzuk, hogy először belülrők kell pótolnod a tested számára szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat és csak ezután nyúlj a sminkecset után.

KIPRÓBÁLOM A BŐRFESZESÍTŐ KOLLAGÉNEKET!

LIME ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas a feszes, fiatalos bőrért. Lime ízű folyékony kollagén 9600 mg kollagénnel. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

BARACK ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Feszes bőr, fiatalos kinézet bármilyen életkorban? Próbáld ki a barack ízű kollagén-hialuronsav-elasztin komplexet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

GYÜMÖLCS ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Tegyél a feszes, fiatalos bőrért minden életkorban! Támogasd kollagén-hialuronsav-elasztin komplexszel bőrödet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml