/public/cache/c/9/1/3/c/c913cec42e3c75e3da0d56e00584c8af4b261b59-20240308124718.jpg

Collagen Cocktail folyékony kollagén ital

2022-ben a Collagen Coktail fúzionált az IdealBody-val, mivel az IdealBody a Collagen Cocktail Komplex folyékony kollagén italt találta a legjobbnak arra, hogy a diéta során megereszkedett bőr visszanyerhesse  feszességét.

A Collagen Cocktail azokért a NŐKÉRT született meg, akik szeretnének egész életükben karcsúak, szépek és vonzóak lenni. Ennek kulcsa a prémium minőségű kollagén, amit mi Németországból szerzünk be és hozunk el Neked. 

Ma már a közös víziónk és célunk, hogy segítsünk Neked jól érezni magadat a bőrödben a kollagén ital segítségével, ami rugalmasabbá, feszesebbé és szebbé teheti a bőröd.

A kollagén szerepe: döbbenetes tények!

Azt szinte mindenki tudja, hogy a kollagén fontos, de azt kevesen, hogy azért, mert a kollagén a szervezetünk leggyakoribb fehérjéje: az emberi test fehérjéinek megközelítőleg 30%-a kollagén (fontos, hogy az emberi bőr 75%-a az), de van még néhány döbbenetes tény, amit érdemes tudni a kollagénről. 

A kollagén (vagy collagen) tehát egy „ragasztó / termelő” fehérje. Magyarul gyakran nevezik a collagent a bőr ragasztójának is. 

Rengeteg kollagént tartalmaz a testünk: a szemünk fehérjéjének a 90%-a kollagén, a testünkben található inak 80%-a kollagén, de a bőrünk (megközelítőleg) 70-75%-a is kollagénből áll emellett a porcaink 60-65%-a is kollagén (ezért érdemes porckopásra, porcproblémákra kollagént szedni).

De még csak most következik az egyik legmegdöbbentőbb tény: a csontjaid majdnem 30 %-a is kollagénből áll és épül fel. Szerintünk az, hogy az izomtömeged néhány százaléka kollagén, már nem is lep meg. Jól látszik tehát, hogy a szervezetednek hatalmas szüksége van a kollagénre, ami szinte nélkülözhetetlen. 


IdealBody®
  
Miben mások az IdealBody Collagen Cocktail kollagének?


Az IdealBody  Collagen Cocktail kollagén ital az egyetlen kollagén, ami, bőrfeszesítés, illetve a bőr egészségének és szépségének fenntartása céljából született meg, ezért kifejezetten ajánlott fogyókúra mellé.

Az IdealBody kifejezetten ajánlja a fogyókúra mellé a fogyasztását, mivel fontos, hogy a diéta során esetleg megereszkedett bőr visszanyerhesse feszességét.

Serkentik a kollagén termelést, ezért a bőr feszességét és rugalmasságát támogatják kívülről és belülről egyaránt. A legmodernebb és legmagasabb hatóanyag tartalommal készülnek, olyan egyedi tápanyag kombinációval, amit más termékben nem találsz meg. Igazán büszkék vagyunk rá, hogy kollagén italunk 2018-ban elnyerte az Érték és Minőség nagydíjat! Ezzel egyedülálló a kollagénes táplálék-kiegészítők között.

IdealBody®
 

Miért ez a legjobb fogyókúrát támogató folyékony kollagén?


A feszes bőrhöz 3 dolog kell: kollagén, hialuronsav és elasztin.
Az IdealBody Collagen Cocktail Komplex mindhármat tartalmazza.

Kifejezetten a bőr feszesítésére szolgáló I-es típusú kollagén kerül (hidrolizált kollagén peptid), a kollagén italba – hiszen ez az, ami a leghatékonyabban hasznosítható az ember számára. Ezen felül tettünk még bele a kollagén termelést fokozó C- és A-vitamint, bőrmegújító cinket és biotint is. Vagyis minden belekerült, amire csak a fiatalos, feszes, üde bőrhöz szükséged van.

A termékbe 2000 Dalton alatti hidrolizált kollagének peptidek kerültek ( ami a piacon elérhető kollagének közöl az egyik legkisebb), hogy maradéktalanul hasznosuljanak. 

Töltsd fel újra kollagén raktáraidat és nyerd vissza a legjobb formádat, vagy még jobbat! A folyékony kollagén ital a leghatékonyabb megoldás a fiatalos kinézetért, a bőr feszességéért, a dús hajkoronáért és egészséges körmökért. Belülről építi fel újra azt a nőt, aki igazán lenni szeretnél. Varázslatos, fiatalos önmagadat.

Az IdealBody Kft 100%-ban magyar, minden termékét ellenőrzött keretek között készíti el és állítja össze (OGYÉI számmal rendelkeznek), a legmodernebb külföldi alapanyagokból. 

Csak rajtad áll, hogy teszel-e a folyamat ellen.

A BŐR MÁR 30 ÉVES KOR FELETT VESZÍT A FESZESSÉGÉBŐL ÉS MEGERESZKEDIK. EKKOR JELENHETNEK MEG AZ ELSŐ RÁNCOK A SZEM ÉS SZÁJ SARKÁBAN. HA DIÉTÁZOL, A FOGYÁS MIATT TOVÁBBI MEGERESZEKEDÉSRE SZÁMÍTHATSZ. ENNEK OKA A KOLLAGÉN, ELASZTIN ÉS HIALURONSAV ELVESZTÉSE, UGYANIS EZ A 3 ANYAG GONDOSKODIK A BŐR FESZESSÉGÉRŐL. DE VAN MEGOLDÁS: A FOLYÉKONY KOLLAGÉN ITAL!

SZERETNÉD MEGELŐZNI A RÁNCOKAT, VISSZASZEREZNI A DIÉTA ELŐTTI FESZES BŐRÖDET? DÚS ÉS EGÉSZSÉGTŐL FÉNYLŐ HAJKORONÁRA, ERŐS, RAGYOGÓ KÖRMÖKRE VÁGYSZ? AKKOR KEZD EL PÓTOLNI A KOLLAGÉNT, AMILYEN GYORSAN CSAK TUDOD.

Az óra ketyeg, de te elkezdheted visszafelé forgatni, és egyre fiatalabbá tenni a bőrödet.

AZ IDEALBODY COLLAGEN COCKTAIL KOMPLEX FOLYÉKONY KOLLAGÉN ITAL 9600 MG HIDROLIZÁLT KOLLAGÉNNEL, ELASZTINNAL ÉS HIALURONSAVVAL

Pótold a kollagént finom, gyömölcsös, barackos és lime ízű folyékony kollagénnel és legyél te az, akit jóval fiatalabbnak néznek és akire irigykednek.

KIPRÓBÁLOM A BŐRFESZESÍTŐ KOLLAGÉNEKET!

LIME ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas a feszes, fiatalos bőrért. Lime ízű folyékony kollagén 9600 mg kollagénnel. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés

BARACK ízű COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

500 ml, 9.600 mg kollagén/adag

Feszes bőr, fiatalos kinézet bármilyen életkorban? Próbáld ki a barack ízű kollagén-hialuronsav-elasztin komplexet, és élvezd a mesterhármas hatást. DÍJNYERTES FORMULA!

8 490 Ft 17 Ft/ml

Törlés