BLOG

Az egyik legjobb diétás reggeli munkába

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Milyen fogyókúrás reggelit érdemes vinni a munkába, amely laktató, energiával tölt fel a nap kezdetén, mégis segít a súlyvesztésben? Mutatjuk!

Nagyszüleinktől származó közhely, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, és ez teljes mértékben így is van. A reggeli a nap első étkezése, és mint ilyen, megalapozza az egész nap sikerét. A megfelelő tápanyagarányokkal rendelkező reggeli beindítja az agyunkat, energiát ad a szervezetnek, felpörgeti az anyagcserét és a délelőtti szellemi teljesítményt is fokozza

Az ideális diétás reggeli alacsonyabb szénhidráttartalmú (de nem teljesen szénhidrátmentes) étel, hiszen a szervezetünk inzulinérzékenysége reggelente a legrosszabb. Válassz cukormentes, összetett szénhidrátokat tartalmazó, rostban gazdag ételt, mert ezek nem dobják meg hirtelen a vércukorszintedet, viszont egész délelőttre ellátnak energiával.

A rendszeres, jól összeállított diéta reggeli mellett szól az is, hogy kutatások szerint rendszeres reggelizéssel alacsonyabb az esélyünk az elhízásra és a cukorbetegségre. Így tehát a fogyokuras reggelik kialakítása hosszútávon is nagyon fontos.

Diétás reggeli munkába?

Ez mind szép és jó, de joggal gondolhatod: kinek van erre ideje? Az elfoglalt mindennapok során a fogyókúrás reggeli sokszor csak álom, és inkább útközben vesszük meg a kávé mellé járó pékárut. 

Pedig a diétás reggeli jóval kevesebb odafigyelést igényel, mint hinnéd. Ha csak annyit teszel, hogy a lekváros fehérlisztes bukta helyett egy teljes kiőrlésű, salátával és hússal megpakolt szendvicset választasz, máris tettél a diétás reggeliért. Persze ez még korántsem cukor és szénhidrátmentes reggeli, de mindjárt oda is eljutunk. 

Ha a reggelbe belefér plusz 2-3 perc, akkor inkább a boltba menj be valamilyen cukormentes és gluténmentes joghurtot, granolát venni, hiszen ezek már szinte tökéletesen beilleszkednek a fogyókúrás reggeli koncepciójába. Azokon a napokon, amikor úgy érzed, hogy pár percet otthon is rá tudsz szánni az aznapi, vagy másnap reggeli összeállítására, próbáld ki az alábbi diétás reggeli ötleteket!

IdealBody®

A legjobb fogyókúrás reggelik

A jó diétás reggeli munkába is elkísér: könnyen, gyorsan elkészíthető, és akár magaddal is viheted. Jöjjenek a diétás reggeli receptek!

Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Lassú felszívódású szénhidrát, rengeteg fehérje, gyümölcsök. Mi kellhet még a tökéletes reggelihez? Nézd meg a teljes receptet!

Csirkemell sonkás szendvics

Ne gondold, hogy a szendvics nem lehet diétás! Válassz rozsos bucit, sovány csirkemell sonkát és rengeteg zöldséget és kész az egyszerű diétás reggeli, ahogy mi készítjük.

Málnás túrókrém mandulával

Málnás túrókrém diétásan: friss, finom reggeli, tele fehérjével, hogy jól induljon a nap. Ugye hogy nem kell lemondani az édességekről kalóriaszegény reggeli mellett sem? A teljes receptért katt! 

Paradicsomos bruschetta

Reggelire és uzsonnára is ideális könnyű szendvics, amit pillanatok alatt elkészíthetsz. Könnyű rozskenyér, rengeteg paradicsom és egy kis olívaolaj, a diétás reggelik alfái és ómegái. Recept itt.

Joghurt fűszeresen

Ez a sonkával, snidlinggel, medvehagymával fűszerezett joghurt reggelinek is ideális, de akár húsok mellé is tálalhatod. Hello, szénhidrát mentes reggeli! A receptet itt éred el.

IdealBody fehérjeturmix

Válaszd fehérjeturmixainkat és megoldjuk helyetted a tápanyag arányok kiszámolását. A mennyei ízű shake-ek minden makrotápynagot az ideális arányban tartalmaznak. Nézd meg az ízeket! 

Neked ajánlott turmixporok
-10%

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g

Törlés
-10%

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g

Törlés

VANÍLIA ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, a klasszikus VANÍLIA ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

MEGGY ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a keserédes, üdítően gyümölcsös MEGGYES IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

BANÁN ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is az egzotikusan lágy BANÁN ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

IdealBody levesek

Próbáld ki reggeli leveseinket is, amiket akár út közben is elkortyolhatsz! Ez az igazi fogyúkúrás reggeli, ami fehérjével, zsírokkal és a szükséges szénhidrátokkal is ellát. Próbáld ki!

Neked ajánljuk!
Készlethiány

IdealBody® diétás currys zöldségleves

5 x 60 g diétás étkezéshelyettesítő levespor

Kerülj közelebb egy kanállal az ideális alakodhoz az IdealBody® új, sűrű és fűszeres zöldséglevesével! Étkezéshelyettesítő levesünkkel végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat, ráadásul egyszerűen, 2 perc alatt elkészíthető. A napi étrend egy részét helyettesítő levespor ideális diétához, vagy étkezések kiváltására! A levesben található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírják a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. 

Az ősszel és a hideg idővel együtt térnek vissza a levesek; várható készletre kerülés: szeptember.

5 450 Ft 18 Ft/g

Kedvenc Kedvenc
Törlés

Gyakran ismételt kérdések

Miért olyan fontos a diétás reggeli munkába menet is?

A megfelelő tápanyag arányokkal rendelkező dietás reggeli segít lendületesen kezdeni a napot, energiát ad a szervezetnek és a délelőtti szellemi teljesítményt is fokozza. 

Miért érdemes diétás reggelit vinni munkába? 

Ha nem készülsz fel tudatosan a diétás reggelire, akkor könnyen előfordulhat, hogy egy péksüteménnyel a kezedben érsz be a munkahelyedre. Ez pedig minden, csak nem diétás. 

Melyek a legjobb fogyókúrás reggelik?

A legjobb fogyókúrás reggelik lassan felszívódó szénhidrátot, rostokat, fehérjéket is tartalmaznak, így kiegyensúlyozottan indíthatod a napot. 

Hol szerezzük be őket? 

Mivel a fogyókúrás reggelik tárháza igen széles, ezért szinte bármelyik utadba eső üzletben fogsz találni megfelelő fogyókúrás reggelit. Ha nem akarsz a reggeli rohanásban keresgélni, akkor pedig legyen nálad egy IdealBody turmix vagy lees, amit akár útközben is elfogyaszthatsz.  

Ezt tanultuk a diétás reggeli elkészítéséről

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen ez megalapozza az egész napi hangulatunkat, teljesítőképességünket, elejét veszi a falásrohamoknak.

A jó fogyókúrás reggeli nem teljesen szénhidrátmentes, de alacsony szénhidráttartalmú és az egyszerű szénhidrátok helyett összetett szénhidrátokból áll. 

Tökéletes diétás reggeli munkába vagy akár vacsorára az IdealBody komplex összetételű levese és fehérjepora, amivel akár a legrohanósabb napon is tudod tartani az életmódváltást. Nézz szép webshopunkban és találd meg a kedvenced!

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség