BLOG

BLOG Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok?

Minden, amit a diétás shakekről tudni akartál: állaguk, oldhatóságuk, tápanyagtartalmuk. Válaszd a legjobbat, érd el egészséges céljaidat!

BLOG Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása

Mire jó a kollagén és mire nem? Mi az, amit talán rosszul tudtál és mi az, amiről talán máshol nem olvastál igazat? A cikkben fény derül minderre.

BLOG 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában 5+1 természetes kollagénforrás a konyhában

Miben van kollagén? Melyek azok a természetes kollagénforrások, amelyek fokozzák a test kollagén termelődését?

BLOG Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre

A tudatos bőrápolás otthon, házilag is eredményes lehet, amennyiben a megfelelő termékeket használjuk és tudjuk, hogyan érdemes belekezdeni! 

BLOG Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van?

Az elasztin egy fehérje, a bőr rugalmassága szempontjából talán az egyik legfontosabb a kollagén és a hialuronsav mellett. Mit kell tudni róla?

BLOG Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend?

A kalóriadeficit a diéta egyik legfontosabb hívószava, hiszen e nélkül a súlyvesztés nem tud létrejönni. De hogyan érhetjük el a kalóriadeficitet?

BLOG Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása?

A hialuronsav legfőbb előnye a vízmegtartás — vagyis a bőrünk rugalmasságának megtartása. De mi is ez pontosan, miben van és milyen hatásai vannak?

BLOG Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre

Mi az anti aging jelentése, hogyan is valósítható meg a gyakorlatban a bőrfiatalítás? Íme minden, amit az öregedés elleni harcról tudni érdemes!

BLOG Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához? Mennyi fehérje kell az erősítéshez, diétához?

A fehérje a legfontosabb makrotápanyag, amivel kalkulálni kell az izomnövekedés/súlyvesztés eléréséhez. De vajon mit kell róla tudni?

BLOG Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj! Kalóriaszámlálás: Így számolj, hogy lefogyj!

A kalóriaszámlálás a diéta egyik legfontosabb része, hiszen ahhoz, hogy súlyt vesszünk, kalóriadeficitbe kell kerülnünk. De hogyan?

BLOG Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan? Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan? Fogyni szeretnék, mit kell tennem pontosan?

“Fogyni szeretnék!” - hangzik el gyakran, de a motiváció hamar alábbhagy. Mutatjuk, hogyan ne add fel a fogyókúrás céljaidat.

BLOG Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd! Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd! Arcápolási rutin sorrend: így ápold az arcbőröd!

Az arcápolási rutinnak meghatározott sorrendje van, amelytől bár el lehet térni, mégis azt ajánljuk, hogy kezdőként ezzel indulj el! 

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!