BLOG

BLOG Súlyfelesleg: meghatározása, megelőzése és leadása Súlyfelesleg: meghatározása, megelőzése és leadása Súlyfelesleg: meghatározása, megelőzése és leadása

Mi számít túl nagy súlyfeleslegnek és hogyan történik a súlyfelesleg leadása? Míg van, aki jelentős mennyiségű plusz kilóval is jól érzi magát a bőrében, mások már 2-3 extra kilónál a fogyáson gondolkoznak. Kinek van igaza, és mi tehetsz, ha te is szeretnél leadni pár kilót? Következik minden, amit tudni érdemes a súlyfeleslegről — egyetlen helyen.

BLOG Laktató diétás ételek: 10 gyors és különleges recept Laktató diétás ételek: 10 gyors és különleges recept Laktató diétás ételek: 10 gyors és különleges recept

Melyek a legjobb laktató diétás ételek, mit készítsünk, ha valami különlegesre vágyunk, és melyek a legjobb diétás hétköznapi ételek a mindennapokra? Mutatjuk a 8 kedvenc receptünket a diétás hétköznapi ételek kategóriából.

BLOG Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során? Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során? Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során?

A fogyás a megfelelő táplálkozás mellett már az első néhány napban beindul, és az első hét végére már az eredménynek is látszania kell a tükörben vagy a mérlegen.

BLOG Diétás étrend nőknek: mire kell különösen odafigyelned? Diétás étrend nőknek: mire kell különösen odafigyelned? Diétás étrend nőknek: mire kell különösen odafigyelned?

A szálkásító étrend mindenki számára hasonlóan néz ki — nemtől függetlenül. Ám van néhány tényező, ami a nők esetében teljesen máshogy működik. Lássuk, miben különbözik az ideális étrend fogyáshoz nőknek és férfiaknak!

BLOG A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen

Ahogy telnek-múlnak az évek, szinte mindenkin lerakódik egy kis felesleg a has környékén. Érdemes azonban mielőbb tenni ez ellen a folyamat ellen és eltüntetni a hasi zsírt, mivel súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okozhat. A következő cikkben összegyűjtöttük azokat a legfontosabb lépéseket neked, amelyek segítségével nap mint nap sokat tehetsz a lapos hasért és egy egészségesebb életmód eléréséért.  

BLOG Mikor vagyok kövér? A számok és az ellenszer Mikor vagyok kövér? A számok és az ellenszer Mikor vagyok kövér? A számok és az ellenszer

Nőként gyakran érezzük, hogy “kövér vagyok és csúnya”, de vajon miért kísért még mindig bennünket ez a gondolat? Mi számít kövérségnek, és egyáltalán, kell-e még ezzel foglalkozni a bodypozitív trend korszakában? Ha te is keresed a választ a mikor vagyok kövér kérdésre, olvass tovább: mutatjuk a tudományosan elfogadott kereteket.

BLOG Diétás levesek: változatos receptek a levesdiétához Diétás levesek: változatos receptek a levesdiétához Diétás levesek: változatos receptek a levesdiétához

Mi az a levesdiéta, miért olyan hatékony, és melyek azok a diétás levesek, amelyekkel elérheted hőn áhított súlykontroll-céljaidat?

BLOG Fogyókúra tippek: mit csináljak, hogy lefogyjak? Fogyókúra tippek: mit csináljak, hogy lefogyjak? Fogyókúra tippek: mit csináljak, hogy lefogyjak?

Hogyan veszíthetünk súlyt? Íme a legjobb fogyókúrás tippek, amelyek hozzásegíthetnek álmaink alakjához és egy egészségesebb élethez!

BLOG Egészséges fogyás könnyedén és kiegyensúlyozottan Egészséges fogyás könnyedén és kiegyensúlyozottan Egészséges fogyás könnyedén és kiegyensúlyozottan

Mi az egészséges fogyás titka? A megfelelő módszer megtalálásán túl a belső motiváció, a támogató csoport és a kitartás. Hogyan segíthet az IdealBody®? Mutatjuk!

BLOG Hidratálj a szebb és egészségesebb bőrért Hidratálj a szebb és egészségesebb bőrért Hidratálj a szebb és egészségesebb bőrért

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy minél hidratáltabb a bőr, annál egészségesebb és szebb. Ez általános igazság, és nem véletlenül keressük mindig a tökéletes hidratálót. Voltál már úgy vele, hogy a sokadik test- és arcápolót, kézkrémet próbáltad ki, drágábbnál drágább kozmetikumokat vásároltál meg, de egyik sem segített? Ebben a cikkben elmondjuk, miért is probléma a száraz bőr, megmutatunk egy tényezőt, amiről gyakorta elfeledkeznek azok, akiknek kiszárad a bőrük, és azt is eláruljuk, hogy milyen egyéb, extra praktikák állnak rendelkezésünkre megoldásként.

BLOG Diétás uzsonna és leves: a sós és az édes ízek kedvelőinek Diétás uzsonna és leves: a sós és az édes ízek kedvelőinek Diétás uzsonna és leves: a sós és az édes ízek kedvelőinek

Egy jól összeállított étrenddel fogyókúra közben sem éhezel meg, de milyen egy ideális diétás uzsonna vagy leves, amit még a család is hajlandó megenni?

BLOG Egészséges életmód kialakítása és megőrzése 3 pontban Egészséges életmód kialakítása és megőrzése 3 pontban Egészséges életmód kialakítása és megőrzése 3 pontban

Az egészséges életmódról szinte mindenkinek megvan a véleménye. Egyesek a tiszta táplálkozásban, mások a napi mozgásban, és van, aki a testi-lelki harmóniában találja meg az egészséges élet legfontosabb elemeit. Melyik út a legjobb, és hogyan élhetsz egészségesen diéta alatt is? Lássuk, hogyan kerülhető el az egészségtelen életmód csapdája!

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!